Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Propers Actes

Imatge: 
© Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Vermuts d'Obra 43 - Visita a Vila-Seca i Salou

El pròxim dissabte 5 d'octubre, la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, organitza una visita guiada al Pavelló d'Esports de Vila-seca, a l'avinguda Carles Bohigas de Salou i als Apartaments París del Cap de Salou.

A les 10.30 h ens trobarem al Pavelló de Vila-seca i l'arquitecte Ignacio Álvarez ens explicarà el projecte de rehabilitació interior i cobriment de la pista exterior annexa del Pavelló Municipal Esports de Vila-Seca.

A les 12.00 h ens desplaçarem amb vehicles particulars fins Salou, a l'avinguda Carles Buigas, on podrem veure el projecte anomenat "Salou d'estiu - Prova pilot", una intervenció efímera que ha estat vigent durant tres anys i que ara conclou.

El projecte sorgeix de la voluntat de donar preferència al vianant vers al vehicle i és obra dels arquitectes Daniel Lorenzo, Ines de Rivera, Núria Salvadó i Roger Sauquet.

La visita anirà a càrrec dels autors del projecte i de l'arquitecte municipal Josep Maria Ferran.

A les 13.00 h veurem els Apartaments París del Cap de Salou (ara, apartaments Karina), obra de l'arquitecte Josep Puig Torné. La visita conclourà amb un acte institucional on s'hi col·locarà la Placa Commemorativa del DOCOMOMO, un organisme que vetlla per protegir i divulgar el patrimoni arquitectònic del Moviment Modern.


Intervindran: Pere Granados, alcalde de Salou; Joan Tous, President de la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Josep Puig Torné, arquitecte de l'edifici i Juan Fernado Ródenas, Arquitecte.

Al finalitzar la visita es servirà el tradicional vermut gratuït a tots els assistents.

Descarega el dossier de la visita

La visita és gratuïta però cal fer la inscripció prèvia a tarragona@coac.cat
* Tots els desplaçaments es faran amb vehicles particulars.
Versió per a imprimirPDF version