Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

El COAC participa al Park(ing) Day Barcelona 2019

El divendres 20 de setembre, coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, tindrà lloc la propera edició del Park(ing) Day, que se celebra simultàniament a diverses ciutats de tot el món.
2019-09-16 13:06
Tornar

Presentació del llibre "Moscow: a guide to soviet modernist architecture 1955-1991"

El proper 25 de setembre a les 19 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "Moscow: a guide to soviet modernist architecture 1955-1991".

Presentarà l'acte l'arquitecta Jelena Prokopljević i intervindran els autors Anna Bronovitskaya i Yury Palmin.
L'acte està organitzat per la Cooperativa Jordi Capell i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya amb la col.laboració de la fundación Arquia. 
PDF version

Jornadas Técnicas POUM Vic (2ª sesión)

La sede de Vic del COAC y los servicios técnicos del Ayuntamiento de Vic organizan dos jornadas técnicas sobre el POUM:

2ª sesión: Explicación del suelo no urbanizable, el catálogo de masías, la normativa del centro histórico y ciudad antigua y el catálogo de patrimonio
Fecha: 3 de octubre
Hora: 18.30 h
Lugar: Sala de actos del COAC-Vic (Pl. Bisbe Oliba, 2)

PDF version

¡Celebramos los 50 años del Archivo Histórico!

El próximo 7 de octubre a partir de las 19 h, coincidiendo con el Día Mundial de la Arquitectura, celebraremos los 50 años de nuestro Archivo Histórico con un encuentro de marcado  cariz festivo que permitirá a la vez inaugurar la exposición de gran formato que prepararemos para conmemorar la efeméride. 

2019-09-12 18:16
Tornar

Jornades Tècniques POUM Vic (2a sessió)

La seu de Vic del COAC i els serveis tècnics de l'Ajuntament de Vic organitzen dues jornades tècniques sobre el POUM:

2a sessió: Explicació del sòl no urbanitzable, el catàleg de masies, la normativa del centre històric i ciutat antiga i el catàleg de patrimoni
Data: 3 d'octubre
Hora: 18.30 h
Lloc: Sala d'actes del COAC-Vic (Pl. Bisbe Oliba, 2)

Agrairem confirmació d'assistència a vicsecretaria@coac.cat

PDF version

Converses amb Gilles Clément

Us convidem a participar en la xerrada de Gilles Clément, eminent paisatgista francès, en motiu de la presentació del seu darrer llibre.

Aquest serà el primer acte pre-biennal de cara a l'11a edició de la Biennal Internacional de Paisatge, i esperem que sigui punt de trobada d'estudiants i professionals interessats en el paisatge.
PDF version

Vermuts d'Obra 43 - Visita a Vila-Seca i Salou

El pròxim dissabte 5 d'octubre, la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, organitza una visita guiada al Pavelló d'Esports de Vila-seca, a l'avinguda Carles Bohigas de Salou i als Apartaments París del Cap de Salou.

A les 10.30 h ens trobarem al Pavelló de Vila-seca i l'arquitecte Ignacio Álvarez ens explicarà el projecte de rehabilitació interior i cobriment de la pista exterior annexa del Pavelló Municipal Esports de Vila-Seca.
PDF version

Inauguració de l'exposició de la XI Biennal Alejandro de la Sota a l'Hospitalet de l'Infant

El pròxim dijous 3 d'octubre de 2019 a les 19.30h es farà l'acte d'inauguració de l'Exposició de la XI Biennal Alejandro de la Sota, Mostra d'Arquitectura de Tarragona, a la Biblioteca de l'Hospitalet de l'Infant.
PDF version

Pàgines