¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

Commemoració dels 25 anys de Barcelona Regional

El proper 2 de desembre a les 19 h, tindrà lloc a la sala d'actes del COAC la presentació del llibre commemoratiu dels 25 anys de Barcelona Regional.
PDF version

XLII Cursillo de Patrimonio de la AADIPA

Desde hace 41 años, la Agrupación para la Defensa y la Intervención en el Patrimonio Arquitectónico (AADIPA) del Colegio de Arquitectos de Cataluña organiza el Cursillo: Jornadas Internacionales sobre la Intervención en el Patrimonio Arquitectónico. Se trata de una de las jornadas de estudio del patrimonio de mayor trayectoria de Europa, que ha conseguido un gran prestigio y proyección.
PDF version

Exposició: Instantànies de Brussel·les

La Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya et convida a visitar l’exposició "Instantànies de Brussel·les", una mostra fotogràfica que recull 21 instantànies de la capital belga, que es van fer durant el viatge que va organitzar el COAC Tarragona els dies 25, 26 i 27 d'octubre de 2019.  Imatges que copsen espais, moments, trames, detalls i edificis, que conviden a reflexionar sobre la realitat urbana de la ciutat.
PDF version

Presentació del llibre "Radiografies. Un striptease en vuit-i-vuit contes"

El proper 20 de novembre a les 19 h tindrà lloc a la Cooperativa d'Arquitectes Jordi Capell la presentació del llibre "Radiografies. Un striptease en vuit-i-vuit contes", de Picgualles.

La presentació comptarà amb la intervenció de l'arquitecte Moisés Gallego, de la prologuista del llibre, Gina Leal i de l'autor, Picgualles.

L'acte està organitzat per la Cooperativa Jordi Capell i el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.
PDF version

Pedalada: La portada d'aigua a Barcelona des del Riu Besòs. El Rec Comtal

L'Agrupació d'Arquitectes Urbanistes del COAC (AAUC) organitza, conjuntament amb el Col·legi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports, una pedalada per al proper dissabte 30 de novembre, que formarà part del cicle "Enginyeria en bicicleta".

El punt de sortida serà la Casa de les Aigües de Montcada i Reixac, a les 10 h, i la pedalada finalitzarà al carrer del Rec Comtal, cap a les 14 h.

PDF version

Exposició "Infants i guerra: ahir i avui"

La sala d’exposicions de la Casa Lluvià acull, del 13 al 30 de novembre, l’exposició "INFANTS I GUERRA: AHIR I AVUI. VIDES MARCADES: els impactes de la guerra a la infància". 

PDF version

Conferència MSA - Import Wallonie Bruxelles

La Demarcació de Tarragona del COAC et convida a la conferència MSA - Import Wallonie Bruxelles, que es farà el pròxim dimarts 3 de desembre de 2019 a les 19.30h a la Sala d'actes de la Demarcació.

La Conferència anirà a càrrec de l'equip d'arquitectura Belga MSA on, entre d'altres obres  ens explicaran  el projecte Logements Navez, que recentment ha rebut el premi Mies per arquitectes emergents.
PDF version

Pàgines