¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

5è Concurs Fotogràfic COAC-CC a Instagram

La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC convoca el 5è Concurs Fotogràfic COAC-CC, per tal de fomentar la visió de l’arquitectura i impulsar el seu reconeixement dins l’entorn proper dels nostres pobles i ciutats.

El tema de la present edició és "L’ombra en l’arquitectura" i el temini d'enviament finalitzarà el 15 de setembre.

Els premis són els següents:
2020-07-03 12:34
Tornar

Aquest mes de juliol, l'Agenda d'Arquitectura s'omple d'activitats. No t'ho perdis!

Arriba el mes de juliol i el #Nothoperdis consolida la seva tendència a recomanar-vos actes virtuals que, a més, acosten les institucions onsevulga que sigueu aquests dies. Però també és estiu i, amb totes les precaucions, se’n pot gaudir passejant in situ per aquells llocs que hagin decidit obrir. Així, us fem la meitat de les propostes virtuals i la meitat presencials. Comencem amb les activitats online:

2020-06-30 14:26
Tornar

Presentación virtual del veredicto de las Muestras de Arquitectura de Barcelona y el Vallès

El próximo jueves 9 de julio a las 20 h se celebrará el acto de presentación del veredicto de la 3ª Muestra de Arquitectura Catalana de Barcelona y la 8ª Muestra de Arquitectura Catalana del Vallès, que se podrá seguir en directo a través del canal Youtube del COAC.
PDF version

Conferencia: Elisa Valero

Este verano, el área de Cultura del COAC Tarragona no se detiene!

Te invitamos el jueves 16 de julio de 2020, a la conferència ONLINE a cargo de la Dra. arquitecta Elisa Valero Ramos, Catedrática de Proyectos Arquitectónicos de la Escuela Técnica Superior de Arquitectura de Granada.

Necesitas inscripción previa. APUNTATE!

PDF version

Conferència: Elisa Valero

Aquest estiu, l'àrea de Cultura de l'COAC Tarragona no s'atura!

Et convidem el dijous 16 de juliol de 2020, en la conferència ONLINE a càrrec de la Dra. Arquitecta Elisa Valero Ramos, catedràtica de Projectes arquitectònics de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Granada.

Cal inscripció prèvia. APUNTAT-HI!

PDF version

Patis amb la infància: Somiem espais en lloc de construir murs

El pati és l’espai de les escoles en el qual el joc viu. És un espai privilegiat —sovint oblidat— i ple d’oportunitats educatives.

PDF version

Presentació virtual del veredicte de les Mostres d'Arquitectura de Barcelona i el Vallès

El proper dijous 9 de juliol a les 20 h tindrà lloc l'acte de presentació del veredicte de la 3a Mostra d’Arquitectura Catalana de Barcelona i la 8a Mostra d'Arquitectura Catalana del Vallès, que es podrà seguir en directe a través del canal Youtube del COAC.
PDF version

Pàgines