Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

El temps retorna - 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova - Ulldemolins

L'exposició “EL TEMPS RETORNA- 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova” es podrà visitar l'Església de Sant Jaume d'Ulldemolins del 19 de juliol al 04 d'agost.

Una iniciativa del  Col·legi d’Arquitectes, l’Escola d’Arquitectura de la URV, i l’Arquebisbat de Tarragona, amb el suport de l'Ajuntament d'Ulldemolins,  que vol donar a conèixer com es va desenvolupar l’arquitectura Renaixentista a casa nostra ara fa tot just 500 anys.


JORNADES
PDF version

La Biblioteca recibe la donación del Tratado Villalpando

Antonio Sagnier ha donado al COAC una edición entera de 'Ezechielem Explanationes’ de Jerónimo de Prado y Juan Bautista Villalpando, una de las obras sobre arquitectura más importantes de la historia. Se trata de una donación altruista que Sagnier ha querido hacer en honor y memoria de su abuelo, el arquitecto Enric Sagnier y que, además, contribuye a ampliar el patrimonio de la Biblioteca del COAC. 

2019-07-11 13:14
Tornar

La Biblioteca rep la donació del Tractat Villalpando

Antonio Sagnier ha donat al COAC una edició sencera d'‘Ezechielem Explanationes’ de Jerónimo de Prado i Juan Bautista Villalpando, una de les obres sobre arquitectura més importants de la història. Es tracta d'una donació altruista que Sagnier ha volgut fer en honor i record del seu avi, l’arquitecte Enric Sagnier i que, a més a més, contribueix a ampliar el patrimoni de la Biblioteca del COAC.

2019-07-11 13:14
Tornar

Viatge a Alemanya - Berlin - Dessau

Des de fa quaranta-un anys, l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza el tradicional Curset: Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic.

Enguany, del 12 al 15 de desembre, se’n celebrarà la XLII edició, amb el títol “Patrimoni arquitectònic educatiu”, dirigida per Mariona Genís i Judit Taberna.

PDF version

El COAC recull el Premi Nacional de Cultura

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya ha recollit aquest dijous 4 de juliol el Premi Nacional de Cultura que atorga el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA). La gala s'ha celebrat al Teatre l’Artesà d’El Prat de Llobregat.

2019-07-04 11:48
Tornar

El COAC cedeix 13 documents originals per a una exposició sobre Jujol al Palau Güell

L’Arxiu Històric i la Biblioteca del COAC col·laboren en l’exposició retrospectiva de la vida i obra de Jujol que el Palau Güell acull fins al 3 de novembre. Fins a 12 peces de projectes i una revista formen part de la mostra ‘Jujol, l’arquitectura del color’, que l’Ajuntament de Sant Joan Despí ha organitzat com a acte central de l’Any Jujol 140.

2019-07-04 10:05
Tornar

4t Concurs Fotogràfic COAC-CC

La Demarcació de les Comarques Centrals del COAC convoca el 4T Concurs Fotogràfic COAC-CC, per tal de fomentar la visió de l’arquitectura i impulsar el seu reconeixement dins l’entorn proper dels nostres pobles i ciutats.

El tema de la present edició és "RELACIÓ (ARQUITECTÒNICA) DINS/FORA"

Hi pot participar qualsevol persona major d’edat i el termini de presentació finalitzarà el 5 de setembre.

Els premis són:

· 1r Premi: COAC-Comarques Centrals: 300€
2019-07-04 09:58
Tornar

Pàgines