Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

¡No te lo pierdas! Julio 2018

Ha llegado el verano y el #Nothoperdis nos propone varias actividades que nos permitirán movernos por todo el territorio. 
2018-07-03 12:13
Tornar

Vermuts d'Obra 41 - Visita a Benissanet, Corbera d'Ebre i el Pinell de Brai

El pròxim dissabte 8 de juny, la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, conjuntament amb la Demarcació de l’Ebre, organitzen una visita guiada als Tallers Gon-Gar de Benissanet, a l’Església del poble vell de Corbera d’Ebre i al Celler del Pinell de Brai.

A les 10.00 h ens trobarem als Tallers Gon-gar de Benissanet i visitarem l’edifici de la mà de dels arquitectes autors del projecte, Nua
arquitectures.
PDF version

Visita a la finalització de les obres de restauració de la Casa Batlló

L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha programat una visita a la finalització del les obres de restauració de la Casa Batlló, que tindrà lloc el dilluns 27 de maig a les 16 hores.
La Casa Batlló, de l’arquitecte Antoni Gaudí al passeig de Gràcia número 43 de Barcelona, ha estat restaurada per l’equip Xavier Villanueva (arquitecte), Ignasi Villanueva (enginyer civil) i Joan Olona i Mireia Bosch (arquitectes tècnics).
PDF version

Eleccions Municipals 2019: Debat amb les candidatures de Vic

En el marc de les properes eleccions municipals, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza un debat amb representants de les diferents formacions polítiques de Vic el pròxim 22 de maig, a les 19 h. Amb aquesta iniciativa, el COAC vol situar l'arquitectura i l'urbanisme en l'agenda política de la ciutat de Vic.

El debat comptarà amb la participació de:

Fabiana Palmero, Junts per Catalunya-Vic
Jaume Colomer, ERC-SOMVic
Carla Dinarès, Capgirem Vic (CUP)
PDF version

Festa Patronal 2019 - COAC Tarragona

La Demarcació de Tarragona del COAC us convida a la Festa Patronal del Col·legi, que tindrà lloc el pròxim divendres 14 de juny a la Vil·la Museu Pau Casals, al passeig marítim de Sant Salvador, al Vendrell.

Programa:

18:30h    
Inici de visites guiades a la Vil·la Museu Pau Casals.

Per realitzar la visita cal inscripció prèviaa tarragona@coac.net.
Les places son limitades.
Es faran tres torns de visita: 18.30h, 19.00h i 19.30h.

20:00h

PDF version

Progecte Magnet a Reus - Arquitectes a l'Escola

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya a la Demarcació de Tarragona i l’Escola d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili s’han aliat amb l’escola Marià Fortuny de Reus, la qual va ser escollida per desenvolupar un programa Magnet després de presentar la seva candidatura a la convocatòria anual.

2019-05-16 14:49
Tornar

Presentació del llibre-catàleg de la tercera edició del Premi AADIPA

El divendres 17 de maig a les 18.00 h el Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA organitza un acte gratuït i obert al públic en el Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona.
PDF version

Més visites guiades a l'exposició "Lina Bo Bardi a Bahia"

El proper divendres 17 de maig a les 16.30 h en el marc de la Setmana d'Arquitectura 2019, i dissabte 18 de maig a les 20.30 h en el marc de La Nit dels Museus, la comissaria de l'exposició "Lina Bo Bardi a Bahia
PDF version

Festa dels Arquitectes. Reserva't la data!

El proper divendres 14 de juny, la Demarcació de Barcelona del Col·legi d'Arquitectes organitza la Festa dels Arquitectes, que per segon any consecutiu se celebrarà al Parc d'Atraccions del Tibidabo. Tots els arquitectes col·legiats i els estudiants d'arquitectura hi esteu convidats!

La trobada tindrà un marcat caire familiar, així que us animem a venir amb un acompanyant i amb els vostres fills.
PDF version

El COAC participa en la Noche de los Museos durante la Semana de Arquitectura

Coincidiendo con la Semana de Arquitectura, el COAC participa por segunda vez en la Noche de los Museos, una iniciativa del Consejo de Europa que llega a su 15 edición y se celebrará el sábado 18 de mayo.

2019-05-07 10:49
Tornar

Pàgines