Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Exposición: "20 arquitectos del siglo XX"

La Delegación del Vallés acoge, hasta el 14 de octubre, la exposición "20 arquitectos del siglo XX", retratos constructivistas de Maria Picassó i Piquer.

Maria Picassó es arquitecta e ilustradora profesional, con sede en Barcelona y con una amplia gama de proyectos realizados para videojuegos, libros y prensa en todo el mundo.

PDF version

Exposició: "20 arquitectes del segle XX"

La Delegació del Vallès acull, fins al 14 d’octubre, l’exposició "20 arquitectes del segle XX", retrats constructivistes de Maria Picassó i Piquer.

Maria Picassó és arquitecta i il·lustradora professional, amb seu a Barcelona i amb una àmplia gamma de projectes realitzats per a videojocs, llibres i premsa a tot el món.

PDF version

Exposició: "Tipografies"

La Delegació del Vallès acull, fins al 31 de juliol, l'exposició de Josep Pastor "Tipografies".
PDF version

Exposición: "Arquitectura & Espacios"

En la exposición "Arquitectura & Espacios", el artista José Pastor presenta una selección de sus últimas obras de pintura y escultura.

PDF version

Exposició: "Arquitectura & Espais"

En l'exposició "Arquitectura & Espais", l'artista Josep Pastor presenta una selecció de les seves últimes obres de pintura i escultura.
PDF version

Exposició: "Passat industrial - Espais de l'oblit"

La Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes acull, de l'1  a l'11 d'abril, l'exposició "Passat industrial - Espais de l'oblit".
PDF version

Ruta arquitectònica per l'obra de Lluís Muncunill

Passejada d'arquitectura en família

La Delegació del Vallès conjuntament amb el Museu de Terrassa us convidem el proper dissabte, 16 de març a partir de les 10.00 h, a una passejada en família per l'arquitectura de Lluís Muncunill, amb motiu de la commemoració del 150è aniversari del seu naixement. El guiatge anirà a càrrec de Domènec Ferran, Director del Museu de Terrassa.
PDF version

Exposició: "MDD-BCN. The architectural match"

Alfons Ollé i Coderch presenta l’exposició de fotografia “MDD-BCN. The architectural match” a la Delegació del Vallès del Col·legi d'Arquitectes.
PDF version

Exposición: irreality’s “cuando mirando al suelo ves el cielo”

Carme Ollé i Coderch presenta la exposición irreality’s “cuando mirando al suelo ves el cielo”, que se podrá ver en la sede del COAC de Terrassa hasta el 15 de febrero.
PDF version

Pàgines