Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Síntesis Arquitectónicas | "Ciudad, casa, comida", a Olot

El Departamento de Cultura de la Demarcación de Girona del Colegio de Arquitectos de Cataluña (COAC) ha programado la cuarta edición del ciclo de conferencias Síntesis Arquitectónicas. Este ciclo pretende acercar a la sociedad los trabajos de investigación de varios profesionales mediante la presentación de sus tesis doctorales basadas en temáticas donde la arquitectura es el eje central.
PDF version

Síntesis Arquitectòniques | "Ciudad, casa, comida", a Olot

El Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha programat la quarta edició del cicle de conferències sínTESIS Arquitectòniques. Aquest cicle pretén apropar a la societat els treballs d’investigació de diversos professionals mitjançant la presentació de les seves tesis doctorals basades en temàtiques on l’arquitectura és l’eix central.
PDF version

Elecciones municipales 2019 | Encuentro con los candidatos de Olot

En el marco de las próximas elecciones municipales, la Delegación Garrotxa – Ripollès del Colegio de Arquitectos de Cataluña y la Demarcación de Girona del Colegio de Periodistas de Cataluña organizan un encuentro con representantes de las diferentes formaciones políticas con representación en el consistorio de Olot el próximo 8 de mayo, a las 19.30 h, en el Archivo Municipal de Olot (plaza del Puig de Roser, 1).
 

El encuentro contará con la participación de:
-          Pep Berga, Junts per Catalunya – Olot.

PDF version

Eleccions municipals 2019 | Trobada amb els candidats d'Olot

En el marc de les pròximes eleccions municipals, la Delegació Garrotxa – Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitzen una trobada amb representants de les diferents formacions polítiques amb representació en el consistori olotí el pròxim 8 de maig, a les 19.30 h, a l’Arxiu Municipal d’Olot (plaça del Puig del Roser, 1).
 

La trobada comptarà amb la participació de:
-          Pep Berga, Junts per Catalunya – Olot.

PDF version

Trobada de Nadal + conferència: l'urbanisme que ve

Un any més, la Delegació Garrotxa-Ripollès convoca als col·legiats a la tradicional trobada de Nadal que tindrà lloc el proper dijous 20 de desembre de 2018, a les 19:30h, a la Sala d’Actes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot. Aquest any, la trobada l’acompanyarem amb la conferència de l’arquitecta Maria Sisternas Tusell, que ens farà reflexionar sobre urbanisme i ciutat, sota el títol “L’urbanisme que ve”.

PDF version

Conferència "Il·luminar i pensar" a càrrec de Xavier Monteys

La Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC participa a 'Lluèrnia. Festival del foc i de la llum' amb la conferència Il·luminar i pensar, a càrrec de l'arquitecte Xavier Monteys, que tindrà lloc el dijous 8 de novembre, a les 19.30 h, al Casino Olotí.
PDF version

Exposició, conferències i visites d'obra "Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2018" a la Garrotxa

Exposició, conferència i visites d'obra a la Garrotxa emmarcat en el cicle "Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2018".

Conferència inaugural a càrrec de XAA arquitectura i Arnau estudi d'arquitectura.
Dimecres 17 d'octubre de 2018, a les 19.30 hores. Sala d'actes de l'Hospici d'Olot.

Jornada de visita d'obres premiades i seleccionades a la Garrotxa.
Dissabte 20 d'octubre de 2018, de 10 h a 18 h Olot, Santa Pau i Sant Privat d'en Bas.

PDF version

Pàgines