Conceptes bàsics d'acondicionament acústic i els seus detalls - jornada ECOPHON

PDF version

ASESSIONS SERT | Urbanisme comparat, una jornada per entendre, aprendre i prendre

Urbanisme comparat, una jornada per entendre, aprendre i prendre.  L’Urbanisme necessita renovar-se!. Aproximacions des de la visió comparada per a un repte comú.
PDF version

SESSIONS SERT | Introducció a l'Estàndard Passivhaus

Introducció a l’estàndard Passivhaus: història, criteris / estratègies i casos pràctics.
PDF version

Sessions Sert | Taules Tècniques d'Incendis (TINSCI) i d'Accessibilitat (TAAC). Aspectes rellevants

Homogeneïtzació de criteris d’aplicació de la normativa a través dels documents TAAC (accessibilitat) i dels documents TINSCI (incendis)
PDF version

Sessions Sert | El coordinador de Seguretat i Salut

Coneixes la importància i les funcions del coordinador de seguretat i salut?

PDF version

Taller infantil: Destellos de Navidad

Otro año, nos acercamos a Navidad, días de sopas y de luces que invitan a decorar la casa, inventando paisajes efímeros de bolsillo que nos ayudan a evocar mundos de ilusión y de família. Desde la Demarcación de Girona del COAC os invitamos a pensar con una mirada generosa, llena de ilusión, alegría y creatividad. Invitamos a los niños a hacer un viaje por el mundo de la construcción ligera, reutilizando elementos de rechazo.

PDF version

Taller infantil: Pampallugues de Nadal

Un altre any, ens acostem a Nadal, dies de sopes i de llumetes que conviden a engalanar la casa, tot inventant paisatges efímers de butxaca que ens ajuden a evocar mons d’il·lusió i caliu familiar. Des de la Demarcació de Girona del COAC us convidem a pensar-hi amb una mirada generosa, plena d’il·lusió, alegria i creativitat. Convidem als infants a fer un viatge pel món de la construcció lleugera, reutilitzant elements de rebuig. 

PDF version

Pàgines