Exposició: "Per Durar"

A partir del proper 16 de gener es podrà visitar al Col·legi d’Arquitectes de Catalunya l’exposició "PER DURAR", un recull de fotografies del treball de més d’un centenar de dones que, durant les tres primeres setmanes de març del 2018, van participar en les feines de restauració dels arrebossats tradicionals en la concessió Allou-Sana, al poblat de Tangassogo (Tiébélé), situat al sud de Burkina Faso.
PDF version

El temps retorna - 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova. Ulldecona

L’exposició “EL TEMPS RETORNA – 500 anys del Renaixement a la Catalunya Nova” es pot visitar, del 7 al 19 de gener de 2020, a la Casa de Cultura d’Ulldecona (carrer Major, 56).
Oberta cada dia de 18 a 20h i els diumenges de 12 a 14h.
PDF version

Exposició: "Pedres i barraques. Les construccions de pedra seca"

El dijous 16 de gener a les 19.30 h s’inaugura  a sala d’exposicions de la Casa Llluvià, seu de Manresa de la Demarcació de les Comarques Centrals, l’exposició “Pedres i barraques. Les construccions de pedra seca”.
PDF version

Exposición en Lleida: Nuevas Publicaciones de la Biblioteca

Durante las próximas semanas, en la sede de la Demarcación de Lleida podréis ver expuestas algunas de las nuevas publicaciones de la Biblioteca durante el periodo 2018-2019.

Las publicaciones se pueden consultar en el vestíbulo de la sede, y también se pueden pedir en préstamo en la Biblioteca de la Demarcación, abierta los martes y jueves de 9 a 13 h.

PDF version

Exposició a Lleida: Noves Publicacions de la Biblioteca

Durant les pròximes setmanes, a la seu de la Demarcació de Lleida podreu veure exposades algunes de les noves publicacions de la Biblioteca durant el període 2018-2019.

Les publicacions es poden consultar al vestíbul de la seu, i també es poden agafar en préstec a la Biblioteca de la Demarcació, oberta els dimarts i dijous de 9 a 13 h.

PDF version

Pàgines