Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Visita a la finalització de les obres de restauració de la Casa Batlló

L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha programat una visita a la finalització del les obres de restauració de la Casa Batlló, que tindrà lloc el dilluns 27 de maig a les 16 hores.
La Casa Batlló, de l’arquitecte Antoni Gaudí al passeig de Gràcia número 43 de Barcelona, ha estat restaurada per l’equip Xavier Villanueva (arquitecte), Ignasi Villanueva (enginyer civil) i Joan Olona i Mireia Bosch (arquitectes tècnics).
PDF version

V Congreso de Arquitectura y Salud

El próximo mes de mayo tendrá lugar la quinta edición del Congreso de Arquitectura y Salud, organizado por la Agrupación Arquitectura y Sostenibilidad del COAC, junto con Bioarquitectura Mediterránea (BaM) y la Asociación de Estudios Geobiológicos (GEA).

El objetivo del Congreso es proporcionar una visión general de la relación entre los edificios, la ciudad y la salud de los que viven y trabajan, divulgar los conocimientos existentes en este campo, provocar el debate y concienciar sobre esta temática.
PDF version

Presentació del llibre-catàleg de la tercera edició del Premi AADIPA

El divendres 17 de maig a les 18.00 h el Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA organitza un acte gratuït i obert al públic en el Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona.
PDF version

Més visites guiades a l'exposició "Lina Bo Bardi a Bahia"

El proper divendres 17 de maig a les 16.30 h en el marc de la Setmana d'Arquitectura 2019, i dissabte 18 de maig a les 20.30 h en el marc de La Nit dels Museus, la comissaria de l'exposició "Lina Bo Bardi a Bahia
PDF version

Festa dels Arquitectes. Reserva't la data!

El proper divendres 14 de juny, la Demarcació de Barcelona del Col·legi d'Arquitectes organitza la Festa dels Arquitectes, que per segon any consecutiu se celebrarà al Parc d'Atraccions del Tibidabo. Tots els arquitectes col·legiats i els estudiants d'arquitectura hi esteu convidats!

La trobada tindrà un marcat caire familiar, així que us animem a venir amb un acompanyant i amb els vostres fills.
PDF version

Monográfico: Guía de Inspección Técnica: Estructuras en los Edificios (ITEE)

La Agrupación de Arquitectos Expertos Periciales, Forenses y Mediadores (AAEPFMC) ha organizado, para el lunes 27 de mayo de 19 a 21 h, el Monográfico: Guía de Inspección Técnica: Estructuras en los Edificios (ITEE). Una metodología sencilla y directa de prediagnosis de estructuras, a cargo de Josep Baquer Sistach, Jorge Blasco Miguel y Enric Heredia Campmany-Gaudet.

PDF version

Monogràfic: Guia d'Inspecció Tècnica: Estructures als Edificis (ITEE)

L'Agrupació d'Arquitectes Experts Pericials, Forenses i Mediadors (AAEPFMC) ha organitzat, per al dilluns 27 de maig de 19 a 21 h, el Monogràfic: Guia d'Inspecció Tècnica: Estructures als Edificis (ITEE). Una metodologia senzilla i directa de prediagnosi d'estructures, a càrrec de Josep Baquer Sistach, Jorge Blasco Miguel i Enric Heredia Campmany-Gaudet.

PDF version

2a sessió del Cicle Hàbitat: Biosfera

El 28 de maig les 18.30 h tindrà lloc la 2a sessió del cicle Hàbitat, el repte humà del segle XXI, comissariat pels arquitectes Ferran Vizoso i Jesús Cardona. 

En aquesta sessió, que duu per títol Hàbitat Biosfera, comptarem amb la presència de:
PDF version

Festa de Joves Arquitectes

Durante la Semana de Arquitectura 2019, la Agrupación AJAC organiza la Fiesta de Jóvenes Arquitectos, que se celebrará el próximo jueves 16 de Mayo en la Sala 01 de la Lleialtat Santsenca (C /de Olzinelles 31, Barcelona), a partir de las 19h.

Una mesa redonda sobre las condiciones laborales de los jóvenes arquitectos abrirá el acto, con una fila cero de ponentes invitados a quienes se podrá preguntar sobre el contexto profesional que vivimos. Después, empezará la fiesta con bebidas y tapas para los asistentes.
PDF version

Pàgines