Curs | Curs específic per definir i introduir de manera pràctica tots els sistemes de climatització a CE3X

Explicar els principals sistemes de climatització que ens podem trobar en edificis comercials, terciaris, de pública concurrència, educatius, etc.  Saber-los interpretar, entendre’ls i definir-los correctament al programa CE3X.
PDF version

Curso | Curso específico para definir e introducir de forma práctica todos los sistemas de climatización en CE3X

Explicar los principales sistemas de climatización que nos podemos encontrar en edificios comerciales, terciarios, de pública concurrencia, educativos, etc. Saber interpretarlos, entenderlos y definir correctamente el programa CE3X.
PDF version

Curs | Càlcul i disseny d’instal·lacions solars fotovoltaiques per autoconsum

Aprendre a utilitzar diferents eines de càlcul i simuladors 3D per a dissenyar qualsevol instal·lació solar fotovoltaica per autoconsum en edificis d’habitatges.
PDF version

Curso | Cálculo y diseño de instalaciones solares fotovoltaicas para autoconsumo

Aprender a utilizar diferentes herramientas de cálculo y simuladores 3D para diseñar cualquier instalación solar fotovoltaica para autoconsumo en edificios de viviendas.
PDF version

Sessió Sert — Introducció a la valoració immobiliaria

Jornada introductòria a les valoracions immobiliàries on s’analitzaran les diferents finalitats i objectes d’aquest àmbit de l’activitat professional dels arquitectes.
PDF version

Sesión Sert — Introducción a la valoración inmobiliaria

Jornada introductoria a las valoraciones inmobiliarias donde se analizarán las diferentes finalidades y objetos de este ámbito de la actividad profesional de los arquitectos.
PDF version

Presentació del llibre "Palacios comunales atemporales"

El proper 9 de desembre a les 18 h, a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre "Palacios comunales atemporales. Genealogía y autonomía⁣" amb la participació de l'autor, l'arquitecte Iñaki Ábalos (abalos + sentkiewicz), presentat per la també arquitecta,  Anna Puigjaner membre de MAIO.
PDF version

Exposició dels Premis AJAC XII

Enguany s'ha celebrat la dotzena edició dels Premis AJAC, convocats per l’Agrupació de Joves Arquitectes de Catalunya (AJAC). Coincidint amb la publicació dels projectes guanyadors, el passat 15 d’octubre es va inaugurar l’exposició dels Premis a l’Escola d’Arquitectura de La Salle - URL, on es podrà visitar fins al 29 de gener. Posteriorment, la mostra itinerarà per les diferents seus del COAC i altres punts del territori català.
PDF version

Sessió Sert | Planificació Visual de Projectes

Una Sessió Sert per a presentar formats visuals alternatius a les imatges virtuals o al BIM.

PDF version

Pàgines