Propers Actes

Conferència: Puigdemasa + Terés

Coincidint amb l'exposició de la 5a Mostra d'Arquitectura de les Terres de Lleida i del Premi Ignasi Miquel per a joves arquitectes, que es pot veure aquesta tardor a la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya; el dijous 5 de novembre a les 19.30 h, els arquitectes Josep Maria Puigdemasa i Jaume Terés ens explicaran els seus projectes, guardonats en aqu

PDF version

Festes d’Arquitectura de Les Corts i L'Hospitalet: Curs de disseny d'elements d'espai públic amb materials sostenibles

En el marc de les Festes d’Arquitectura de Les Corts i L'Hospitalet, el COAC organitza un taller per aprendre a dissenyar i construir elements per a l'espai públic, com poden ser jardineres o jocs infantils, amb materials sostenibles, concretament amb fusta i bambú.

El curs començarà amb dues sessions teòriques online, on s'explicarà com funcionen aquests dos materials en usos constructius. Aquestes sessions seran el dijous 16 de juliol: de 10 a 13 h es parlarà sobre el bambú i de 16 a 18.30 h sobre la fusta.
PDF version

Conferència: Elisa Valero

Aquest estiu, l'àrea de Cultura del COAC Tarragona no s'atura!

Et convidem el dijous 16 de juliol de 2020, en la conferència ONLINE a càrrec de la Dra. Arquitecta Elisa Valero Ramos, catedràtica de Projectes arquitectònics de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Granada.

Cal inscripció prèvia. APUNTAT-HI!

PDF version

SÍNTESIS ARQUITECTÒNIQUES | María Sebastián: La construcció turística a les Illes Balears (1939-2005). Arquitectura, urbanisme i fotografia

En la darrera conferència del cicle Síntesis Arquitectòniques 2020, la Demarcació de Girona del COAC inicia una col·laboració amb el Col·legi Oficial d'Arquitectes de les Illes Balears (COAIB), ja que la conferència tindrà lloc a la seu de Mallorca el dijous 16 de juliol, a les 19 hores, i estarà oberta als col·legiats d'ambdues entitats que hi vulguin assistir presencialment.
PDF version

SÍNTESIS ARQUITECTÒNIQUES | Rocío Narbona: Cartografía operativa para el proyecto de paisaje turístico de Canarias

La segona presentació del cicle Síntesis Arquitectòniques 2020, tindrà lloc en format en línia el dijous 25 de juny (19 hores). En aquesta ocasió, l’arquitecta Rocío Narbona ens presentarà la seva tesi doctoral titulada Cartografía operativa para el proyecto de paisaje turístico de Canarias.

 

PDF version

Jornada sobre les Modificacions del Codi Tècnic de l'Edificació - Intercol·legial tècnica del Bages i Intercol·legial d’Osona

L'Oficina Consultora Tècnica del COAC durà a terme una jornada en línia per explicar les Modificacions del Codi Tècnic de l'Edificació que van entrar en vigor el 28 de desembre de 2019, arran del Reial Decret 732/2019.

La sessió, adreçada al col·lectiu integrat pels membres de la Intercol·legial Tècnica del Bages i la Intercol·legial d’Osona, tindrà lloc el dimarts 30 de juny de les 11.30 a les 13 h.
PDF version

Jornada de Suport Professional: La problemàtica de les llicències municipals. Qüestions a tenir en compte

El COAC inicia les Jornades de Suport Professional, sessions en línia gratuïtes adreçades als col·legiats, en les quals tractarem temàtiques diverses d'interès per a la pràctica professional. La primera d'aquestes sessions tindrà lloc el proper dimarts 30 de juny a les 16.30 h, i anirà a càrrec de l'Agrupació d'Arquitectes al Servei de l'Administració Pública (AASAP).
PDF version

Síntesis Arquitectòniques | Toni Vidal: Atles del port de Maó

El Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) ha programat la cinquena edició del cicle de conferències sínTESIS Arquitectòniques que, per primera vegada, es realitzaran en línia. 

PDF version

Nova jornada de les Sessions Sert: Introducció a l'estàndard Passivhaus

El proper 11 de juny, l'Escola Sert programa una nova jornada en el marc de les Sessions Sert, 'Introducció a l'estàndard Passivhaus'.


La sessió pretén familiaritzar els professionals amb l'estàndard Passivhaus, començant per  la definició fins al coneixement de casos pràctics i la presentació d'estratègies d'implementació.

PDF version

Pàgines