Cinc cèntims de creació local. Francesc Figueras de Ameller. L’arquitecte municipal

La Demarcació de Girona del COAC col·labora amb el cicle Cinc cèntims de creació local que aquest 2021 té com a eix vertebrador l’arquitectura.

PDF version

Conferència: "Renaturalització d'espais educatius, patis escolars pel clima"

La Demarcació de Lleida del COAC organitza, conjuntament amb diverses entitats, la formació virtual "Renaturalització d'espais educatius. Patis escolars pel clima".

Aquesta formació es realitzarà el dijous, 28 de gener de 2021 de 17:30 a 19:00h i anirà a càrrec d'El Globus Vermell, col·lectiu d’arquitectes amb l’objectiu d’empoderar a les persones en la creació d’entorns construïts més sans i sostenibles.

PDF version

Conferència d'Anna Bofill

El dijous, 28 de gener de 2020 a les 19.30h la Doctora Arquitecta,  Anna Bofill Levi ens explicarà com es va projectar i concebre el Barri Gaudí de Reus, un referent ineludible de la nostra arquitectura. Una conferència online oferta per la Demarcació de Tarragona del COAC.

Cal inscripció prèvia:
APUNTA'T AQUÍ

PDF version

Parlem d'urbanisme de gènere al cicle Les Dones FEM

Recupereu el vídeo de la jornada.

El Grup Obert de Dones Arquitectes del COAC continua amb el cicle de xerrades "Les dones fem". Sota el títol “Fem Ciutat”, el dilluns 18 de gener a les 18 h es podrà seguir en línia la xerrada i taula rodona sobre l’urbanisme de gènere.

PDF version

Betamapathon. Acte de valoració

Amb aquest acte, la UPC, en col·laboració amb el COAC i juntament amb els ajuntaments de Barcelona, Cervelló, Lliçà de Munt, Montmeló, Sant Cugat del Vallès, Terrassa i Vilanova i la Geltrú, participa en la celebració del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, que es celebra cada 3 de desembre.
PDF version

Conferència "Del daguerreotip a Google Street View: arquitectura i paisatge urbà", a càrrec de Joan Fontcuberta

Un any més, la Delegació Garrotxa-Ripollès del COAC celebra Nadal amb una trobada que, enguany, a causa de la Covid-19 serà virtual. El dimecres 9 de desembre, a les 19 hores, s’ha programat la conferència Del daguerreotip a Google Street View: arquitectura i paisatge urbà, a càrrec de l’artista Joan Fontcuberta, la qual es podrà seguir a través del canal de Youtube de la Demarcació de Girona del COAC
PDF version

Pàgines