Presentació del llibre "Barcelona sense GPS"

El proper 13 d'abril a les 19 h, a través del canal d'Instagram de La Capell, tindrà lloc la presentació del llibre “Barcelona sense GPS”⁣, de Maria Rubert de Ventós. L'acte comptarà amb la participació de l'autora, juntament amb Beth Gali, Eulàlia Gómez-Escoda i Xavier Monteys.

PDF version

INTESIS: Comerç, ciutat, paisatges arran de terra

La Demarcació de Tarragona del COAC us convida a la presentació de la Tesi Doctoral “Comerç, ciutat, paisatges arran de terra” a càrrec d'Eulàlia Gómez-Escoda, Dra. arquitecta per la Universitat Politècnica de Catalunya.
PDF version

Incasòl 40. Conversa sobre model urbà i naturalització

A Catalunya, els pobles i ciutats han integrat històricament la natura a través de la producció agrícola de proximitat i la relació franca amb el seu territori proper, però amb el procés de creixement i concentració urbana (que s’accelera amb la industrialització) la natura es va perdent com a referent als entorns urbans.
PDF version

Conferència: “Recordant Robert Venturi i Denise Scott Brown”, a càrrec de Lluís Clotet

La Demarcació de Girona del COAC presenta la conferència “Recordant Robert Venturi i Denise Scott Brown” a càrrec de l’arquitecte Lluís Clotet, que tindrà lloc a la sala d’actes Rafael Masó el dia 8 d’abril de 2021, a les 19.30 hores. L’acte s’emmarca en la inauguració de la cinquena exposició del cicle L’Àlbum de l’Arquitecte, la mostra de fotografia “Denise Scott Brown. Travelling with Denise”. 

PDF version

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise Scott Brown. Travelling with Denise"

Conferència inaugural a càrrec de l'arquitecte Lluís Clotet

Dijous 8 d'abril de 2021, a les 19.30 hores

PDF version

Presentació del Programa de promoció d’habitatge al món rural, en línia

La segona sessió del Cicle d’Urbanisme i Territori que organitza l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) i la Demarcació de Girona del COAC, amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, estarà dedicada al Programa de Promoció d’habitatge al món rural, i tindrà lloc a través de la plataforma digital Microsoft Teams, el dilluns 12 d’abril (18 hores). 

PDF version

Incasòl 40. Debat de l’eix Territori i Paisatge, a Girona

En el marc de l’exposició “INCASÒL 40. 40 anys, 40 raons”, l’Institut Català del Sòl (INCASÒL) i la Demarcació de Girona del COAC organitzen un cicle de debats paral·lels, el primer dels quals tindrà lloc a la sala Rafael Masó de la Demarcació de Girona, el dijous 25 de març (18 hores) i estarà dedicat al Territori i el Paisatge corresponent a l’eix 5 de la mostra. 

PDF version

Conferència d'Ilka Ruby en el marc de l'exposició "Habitar altrament"

El dijous 25 de març a les 18.30 h, en el marc de l'exposició "Habitar altrament. L'experiència de La Borda i les noves cooperatives a Barcelona", comissariada per Lacol i Álvaro Valdecantos, tindrà lloc una conferència a càrrec d'Ilka Ruby.
PDF version

Pàgines