normes UNE

Ja podeu visualitzar les normes UNE des del web del COAC

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Col·legi d'Arquitectes, en virtut del conveni establert entre el Consell Superior de Col·legis d'Arquitectes d'Espanya i AENOR, posa a l'abast dels col·legiats amb Tram Complementari un visor en línia de les normes UNE. El servei permet consultar aquesta normativa directament des del web del COAC accedint a la pàgina específica d’AENOR.

Les normes UNE són documents tècnics que amb caràcter general són d’aplicació voluntària, però quan les disposicions legislatives hi fan referència, els seus continguts, en la seva totalitat o en part, es converteixen en obligatoris.

Actualment, gran part del marc reglamentari vigent fa esment a un ampli nombre de normes UNE. Per aquest motiu, és de gran rellevància que els tècnics hi tinguin un fàcil accés per a un correcte desenvolupament dels projectes i de la justificació de les exigències normatives.

Podeu accedir al visor de les normes UNE des de la pàgina de l’OCT.

El conveni dona accés a un nombre limitat de consultes alhora. En aquest sentit, si en algun moment el sistema no permetés l’accés, es pot tornar a fer la consulta al cap d’uns minuts.
13/03/2020
Tornar