Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© INCASÒL

Presentats els projectes guanyadors del Concurs de l'INCASÒL per construir habitatge de lloguer social

L’Institut Català del Sòl (INCASÒL) ha presentat els projectes guanyadors del Concurs de selecció d’equips per a la redacció del projecte i direcció de les obres de construcció de tres promocions del Programa d’habitatge de lloguer assequible de la Generalitat de Catalunya als barris del Carmel i del Polvorí de Barcelona i al sector Can Sant Joan de Rubí.

L’acte de presentació va tenir lloc el 21 de febrer a la seu de l’INCASÒL i va comptar amb la participació del secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala; la degana en funcions del COAC, Assumpció Puig; i el director de l’INCASÒL, Damià Calvet, així com els equips d’arquitectes guanyadors. 

Els projectes guanyadors són el de l'equip F2M Francesch-Flavià Manzano, SCP per a la promoció del Carmel; el projecte de Luis Lara, Elena Redondo, Monica Escaño i David Soley per a la del Polvorí; i el projecte de Ravetllat Ribas, SLP per a la promoció de Rubí.

A la planta baixa de la seu de l'INCASÒL (carrer Còrsega 273) podreu visitar l’exposició dels projectes guanyadors i finalistes corresponents a les 3 promocions de Barcelona i Rubí.

L'edificació del barri del Carmel comptarà amb 20 habitatges i inclourà un equipament municipal en la seva planta baixa. La promoció del Polvorí, a Montjuïc, tindrà 16 habitatges amb una planta soterrani d'aparcament i, en el cas de Rubí, la promoció de Can Sant Joan tindrà 26 habitatges, també amb una planta soterrani d’aparcament.

L'INCASÒL, que va convocar el concurs el passat mes de juny, ha comptat amb la col·laboració del Col·legi d'Arquitectes. La presentació del concurs es va fer a plaça Nova, coincidint amb la celebració de la Setmana d'Arquitectura. A més, el COAC hi ha participat designant 2 arquitectes com a membres del jurat.

El concurs tenia dues voltes: en la primera es van seleccionar vuit candidats per promoció, segons la seva capacitat i solvència, i en la segona es van valorar les propostes presentades per a cada emplaçament concret.

El Programa de lloguer assequible que impulsa la Generalitat preveu la construcció de noves promocions. En una primera fase, es construiran aquestes 3 promocions objecte del concurs, més una quarta promoció, de la que ja es disposava de projecte, que s'ubicarà a l’Avinguda Joan XIII del Masnou. Entre les quatre, sumaran un total de 98 habitatges.

21/02/2018
Tornar