Propers Actes

LYCÉE FRANÇAIS

L'estudi b720 Fermín Vázquez, doblement premiat als Architecture MasterPrize

Imatge: 
© b720 Fermín Vázquez
L'estudi b720 Fermín Vázquez Arquitectos, amb seu a Barcelona, ha estat reconegut amb dos premis als Architecture MasterPrize pels seus edificis Torre Forma Itaim i Lycée Français Maternelle.

El primer projecte, ubicat a São Paulo (Brasil), ha estat seleccionat com un dels guanyadors a la categoria ‘Edificis en altura’, mentre que el segon, a Barcelona, es troba entre els guanyadors a la categoria ‘Edificis educatius’.

Torre Forma Itaim
L'edifici busca maximitzar l'esbeltesa del volum i obtenir les dues direccions principals de visió des de cada apartament, alhora que es disposa d'espais socials en una planta intermitja diferenciada, que divideix la torre en dues parts. Les façanes es resolen amb una doble pell de peces ceràmiques esmaltades, obtenint una àmplia gama de colors que aconsegueixen atorgar a l'edifici una presència singular.

Lycée Français Maternelle
El projecte consisteix en la creació d'un nou edifici, eficient, funcional i representatiu, mantenint una de les viles preexistents, de principis del segle XX.. El nou conjunt proposa un diàleg entre el col·legi històric i el del futur. La resolució formal del nou edifici evoca les formes de la vila original a través de la volumetria i la composició, incorporant a més un joc cromàtic.

Architecture MasterPrize
Els premis Architecture MasterPrize (AMP), creats per Farmani Group, volen reconèixer la creativitat i la innovació en els camps de l'arquitectura, el paisatgisme i el disseny d'interiors, amb l'objectiu de promoure l'apreciació de la qualitat arquitectònica a nivell internacional. Per a més informació sobre la resta de projectes guardonats, pots consultar el seu web.

La ceremònia de lliurament de premis tindrà lloc el proper 14 d'octubre al Museu Guggenheim de Bilbao.
10/10/2019
Tornar