Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

DI: Internacionalització amb professionals estrangers als despatxos d'arquitectes

Encetem el segon any de promoció del programa d'intercanvi "Erasmus For Young Entrepreneurs", que pretén fomentar les relacions entre els professionals europeus. La iniciativa es dirigeix, d'una banda, a emprenedors novells que vulguin aprendre de professionals més experimentats i, de l'altra, a empreses que estiguin interessades a incorporar un professional europeu durant una estada temporal, per tal de beneficiar-se d'una nova perspectiva i adquirir l'oportunitat de cooperar amb socis estrangers o conèixer nous mercats. El programa compta amb una dotació econòmica que cobreix els costos del professional estranger que s'incorpora a treballar al despatx local.

Arrel del conveni que el COAC va signar l'any passat amb la Cambra de Comerç de Terrassa, i després de les sessions informatives realitzades al Col·legi, ja hi ha 8 despatxos catalans inscrits al programa. Aquests despatxos poden accedir a tots els professionals emprenedors europeus inscrits en la plataforma, que podrien venir al seu despatx per a una estada d'entre 1 i 6 mesos, sense cap cost per al despatx. Es tracta d'una gran oportunitat per fer networking amb altres països.

Aquest proper 13 de març a les 13.30 h, celebrarem una nova sessió de Dimarts Internacionals, en la qual un despatx d'arquitectura inscrit en el programa ens explicarà la seva experiència. Si porteu les vostres targetes de visita i us voleu inscriure a la plataforma, la inscripció es podrà fer efectiva l'endemà mateix.

Pots tornar a veure la jornada en el següent vídeo:  
Versió per a imprimirPDF version