Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Convocatòria per a la formació de les Llistes de Pèrits del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya per al 2019

Tots els col·legiats que vulguin formar part de les Llistes de Pèrits per al 2019 i compleixin els requisits de la convocatòria aprovada per la Junta de Govern, han d’accedir al web del COAC i complimentar el formulari electrònic normalitzat.

Atenció: la validació de les dades és obligatòria per a tothom, també per renovar la inscripció
Per tal de garantir que les dades de localització que enviem als tribunals i administracions són correctes i vigents, els col·legiats ja inscrits a les Llistes de 2018 que vulguin formar part de les Llistes del 2019, hauran d’accedir obligatòriament al formulari per revisar i actualitzar, canviar o confirmar expressament totes les dades. En cas de no fer-ho, s’interpretarà que no desitgen pertànyer a les Llistes 2019 i, per tant, no hi figuraran.

Formulari electrònic
El formulari d'inscripció és electrònic, qüestió que facilita el procés d'inscripció i actualització de dades. A banda, s'hi ha incorporat la possibilitat de seleccionar els partits judicials concrets en els quals es desitja actuar i una nova fórmula d'acreditació voluntària de preparació per a tasques pericials.

Bases de la convocatòria i termini
Per consultar la convocatòria de les Llistes de Pèrits per al 2019 i les bases per les quals es regeix, clica aquí.

El termini d'inscripció finalitzarà el proper 14 de desembre de 2018 a les 24.00 h.

Accés al formulari d'inscripció

Consulta les condicions del Departament de Justícia sobre les Llistes de Pèrits, llurs deures i les conseqüències del seu incompliment.


14/11/2018
Tornar