Conills pintats amb grafitti a una paret de Barcelona.

Concurs d'idees per a la intervenció sobre parets mitgeres a Barcelona

Imatge: 
© Ajuntament de Barcelona
L'Institut Municipal del Paisatge Urbà de l'Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració del COAC, ha convocat una nova edició del Concurs d'idees per a la remodelació de parets mitgeres.

L'objecte d'aquest concurs és posar la situació de les parets mitgeres a debat urbà. Es busca posar en crisi la naturalitat amb què acceptem aquestes façanes residuals en permanent estat de provisionalitat que abunden a la nostra ciutat i que, per moments, són part dominant del paisatge. La voluntat és convertir aquestes fractures urbanes en espais de reflexió i aprofitament tenint com a eix principal la seva recuperació paisatgística.

L'emplaçament escollit per al desenvolupament del concurs d’enguany és la placeta de la Rosa, que es troba envoltada per dues d’aquestes parets mitgeres de caràcter permanent, concretament de les finques del carrer de la Rosa n. 3 i carrer Carabassa n. 4.

Podran participar-hi arquitectes o equips pluridisciplinaris liderats per un/a arquitecte/a. Els participants hauran de lliurar un DIN A2 maquetat en format vertical, amb el contingut necessari per explicar la proposta. El termini de presentació finalitza el 24 d’octubre.

Podeu consultar la convocatòria i la documentació adjunta aquí.
17/10/2018
Tornar