Canvis en el servei de correu electrònic COAC

El COAC inicia el canvi de plataforma i proveïdor de correu electrònic col·legial

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

En el marc dels projectes de transformació digital en els quals està immers el COAC, iniciem el canvi de plataforma i proveïdor de correu electrònic col·legial, amb l'objectiu d'aconseguir una millora substancial en la qualitat del servei.

Per facilitar-vos al màxim la comoditat del canvi i l'èxit final, la migració de les bústies de correu a la nova plataforma es farà de forma esglaonada per blocs entre l'1 de setembre i el 15 de desembre d'aquest any. Per dur-la a terme, us contactarem per correu electrònic a través de l'adreça afectada, informant-vos del procés de migració, dia i hora de la teva migració i les tasques prèvies a fer.

És important poder comptar amb la vostra col·laboració durant aquest procés, que en tot moment comptarà amb el suport del nostre equip TIC.

Un cop rebeu el correu inicial ens caldrà que el respongueu al més aviat possible per tal de poder identificar que l'adreça està activa i procedir a planificar el dia i hora del canvi amb seguretat. A l'1 de desembre les adreces de correu de les quals no obtinguem cap resposta, seran migrades al nou entorn directament amb l'últim.

Els dominis actuals del correu (@coac.net, @coac.cat i @coac.es) seguiran sent els mateixos, no hi haurà cap canvi en aquest sentit. La capacitat de cada bústia serà de 10 GB, amb la possibilitat que sigui superior en cas de necessitat.

Us agraïm per avançat la vostra col·laboració i estem com sempre a la vostra disposició al telèfon d'atenció a l'arquitecte 933067803 ext. 5.

 

Vídeo Manuals correu COAC Emaas


 Consulta la clau d'accés a COAC Emaas 
 

 NOU Webmail  COAC Emaas per correus ja migrats

11/10/2020
Tornar