Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Ajuntament de Mataró. Pla d'Impuls al Centre de Mataró

L'Ajuntament de Mataró convoca un Concurs d’idees per impulsar el Centre de la ciutat

L’Ajuntament de Mataró ha posat en marxa un concurs d’idees amb l’objectiu de dissenyar una estratègia que inclogui accions econòmiques, urbanístiques, arquitectòniques i de mobilitat que permetin impulsar el Centre com a motor d’activitat cultural, de comerç i turística, alhora que posar en valor el seu llegat històric i patrimonial.

Des de l’Oficina de Concursos del COAC s’ha col·laborat activament amb l’Ajuntament en la revisió del plec de clàusules administratives particulars del concurs, treballant per aconseguir que tota diversitat d’equips professionals d’arquitectura puguin accedir al procediment, en la mesura del possible. Així mateix, el COAC designarà un representant per a la seva integració en el Jurat del concurs.

La convocatòria té per objectiu definir l’estratègia integral per millorar la qualitat de vida, la imatge i l’activitat econòmica del centre de la ciutat. Les mesures a proposar, doncs, han d’estar encaminades a fer un centre de ciutat més atractiu per a residents, visitants i agents econòmics; que posi en valor el patrimoni i convidi a passejar; i que generi les condicions òptimes per potenciar l’activitat econòmica.

El concurs constarà de dues fases diferenciades. La presentació de candidatures en la primera fase estarà oberta fins al 8 de març. Un cop feta la selecció dels finalistes, s’iniciarà la 2a fase i s’obrirà un nou termini perquè els operadors puguin presentar les seves propostes. Durant el procés posterior es preveu que es duguin a terme sessions de grup tutelades sobre el terreny perquè els equips puguin tenir un contacte més directe amb el territori. 

El concurs compta amb una dotació econòmica de 50.000 € a repartir entre les propostes finalistes (màxim 5) i 10.000 € per a la proposta guanyadora, que també tindrà l’opció de desenvolupar alguna de les accions previstes en la seva proposta.

Per a més informació, consulta el web de l'Ajuntament de Mataró.

Jornada informativa
El proper dijous 15 de febrer a les 19 h se celebrarà una sessió informativa sobre el concurs al Centre Cívic Cabot i Barba de Mataró. És necessari confirmar assistència a femcentre@ajmataro.cat. Per a més informació, clica aquí.
24/01/2018
Tornar