Edifici amb etiqueta d'aforament complet
Imatge: 
© INCASÒL

Presentació dels Estàndards d'habitatge social de l'INCASÒL

El proper dilluns 8 de juliol a les 19 h, tindrà lloc a la Sala d'Actes del COAC la presentació del nou document "Estàndards d'habitatge social de l'Institut Català del Sòl", un manual per als arquitectes i equips que volen optar al disseny i construcció de les promocions d'habitatge assequible de la Generalitat de Catalunya.

En aquest manual, l’INCASÒL recull i detalla les prescripcions per a dissenyar i projectar les noves promocions d'habitatge assequible des del punt de vista físic, energètic, medi ambiental, de sostenibilitat i biohabitabilitat i de salut.

Aquests estàndards s’han començat a posar en pràctica en els Concursos per a la Construcció de promocions d'habitatge públic inclosos al Programa de lloguer assequible promogut pel Govern.

Presentaran l'acte Assumpció Puig, degana del COAC, i Albert Civit, director de l'INCASÒL, i comptarem amb les intervencions de Carles Mas, arquitecte i coordinador de projectes, i José Luis Martín, arquitecte tècnic de Direcció de projectes, ambdós de l'INCASÒL.

Pots recuperar el vídeo de la presentació:

Versió per a imprimirPDF version