Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Roger Fonts. Institut Municipal de l’Habitatge i Rehabilitació de Barcelona (IMHAB)

Presentació al COAC del concurs d'idees 'BCN-NYC Affordable Housing Challenge'

El dimecres 19 de desembre va tenir lloc al COAC la presentació del concurs internacional BCN-NYC Affordable Housing Challenge.

L'acte comptarà amb la participació de Sandra Bestraten, presidenta de la Demarcació de Barcelona del COAC; Josep Maria Montaner, regidor d’Habitatge de l'Ajuntament de Barcelona; Eduard Cabré, membre de l’equip internacional de gerència d’Habitatge; i Josep Bohigas, professor de l'ETSAB i director general de Barcelona Regional.

Inscriu-te a l'acte.

Com podem reduir els costos de construcció i rehabilitació en zones urbanes?
L’objectiu de BCN-NYC Affordable Housing Challenge és trobar tecnologies i eines innovadores que disminueixin els terminis i els costos de la construcció i la rehabilitació en zones urbanes denses, i fer així l’habitatge més assequible per a tothom. El concurs premiarà la proposta guanyadora amb 20.000$ per posar-la en pràctica, i donarà l’oportunitat a l’equip guanyador de reunir-se amb responsables de l’àrea d’habitatge de Barcelona i Nova York.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte IUC, mitjançant el qual els equips d’habitatge de Barcelona i NYC ja porten mesos intercanviant experiències. A Barcelona, la iniciativa està impulsada per la Regidoria d’Habitatge i l’i.lab, laboratori que lidera el Comissionat de Tecnologia i Innovació Digital.

Bases de la convocatòria i termini de presentació
La convocatòria estarà oberta fins al 31 de gener de 2019. Els finalistes faran una exposició de les seves propostes en un acte públic que tindrà lloc el mes de març de 2019 a Barcelona. Posteriorment, el mes de maig, durant la celebració de l’Smart Cities New York, s’anunciarà el guanyador.

Pots consultar les bases del concurs aquí.

Torna a mirar la presentació:

Versió per a imprimirPDF version