Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Més avantatges per als col·legiats de Barcelona adherits al Pla d'Acció del COAC per la Sostenibilitat

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya està adherit al "Compromís per la Sostenibilitat 2012-2022: per una Barcelona més equitativa, pròspera i autosuficient" de l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant un Pla d’Acció on inclou les actuacions que realitza i potencia per anar cap a un model de ciutat més sostenible. Això permet que els col·legiats barcelonins que anualment es comprometen a emprendre les accions derivades d’aquest Pla d’Acció per la sostenibilitat puguin gaudir de descomptes i bonificacions.

Tal com es va informar, els col·legiats que us vau comprometre a realitzar accions de sostenibilitat durant el 2018, com a reconeixement al vostre compromís i contribució a la sostenibilitat de Barcelona, gaudireu de la reducció del 10% en el preu públic de recollida de residus per a l'exercici del 2019.

Novetat
Ara l'Ajuntament ens informa que, a més a més, un altre avantatge del compromís és la possibilitat de sol·licitar una Targeta d’usuari dels Punts Verds de Zona. Amb aquesta targeta podreu obtenir una bonificació sobre la tarifa de preu públic d’aportació de residus als Punts Verds de Zona de la ciutat de Barcelona durant l’any 2019.

Si esteu interessats a obtenir la targeta dels Punts Verds de Zona, podeu enviar un correu electrònic abans del 20 de gener.*

Per a més informació, accediu al Portal de Barcelona+Sostenible


* És important que només sol·liciteu la targeta si teniu intenció de fer un ús habitual dels Punts Verds de Zona.
19/12/2018
Tornar