Jurat del concurs del Palau de Vidre de Lleida

Reunió del Jurat del concurs del Palau de Vidre de Lleida

Imatge: 
© Lleida COAC

Reunió del Jurat del concurs d’idees d’arquitectura per a la intervenció en l’àmbit del Palau de Vidre, dins el programa Espais Singulars.

Pròximament es farà públic el veredicte del Jurat amb el projecte guanyador i els dos finalistes.

Avui divendres 10 de maig, s’ha reunit a la Demarcació de Lleida del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya el Jurat del concurs d’idees d’arquitectura per a la intervenció en l’àmbit del Palau de Vidre de Lleida, dins el programa Espais Singulars endegat per la Fundació del Paisatge de Lleida amb la col·laboració del COAC Lleida. Pròximament es farà públic el veredicte del Jurat amb el projecte guanyador i els dos finalistes, que rebran 3.000 i 1.500 euros respectivament.

El Jurat, que valora els deu projectes presentats al concurs, està format per Montserrat Parra, vicepresidenta de la Fundació del Paisatge de Lleida; Joan Blanch, arquitecte de l’Ajuntament de Lleida; Esther Fanlo, tècnica ambiental designada per l’Ajuntament de Lleida; Ramon Llobera, membre de la Junta Directiva de la Demarcació de Lleida del COAC; Julio Mejón, arquitecte de la Borsa de Juntes de COAC, i Josep Lluís Rodríguez, assessor jurídic de la Demarcació de Lleida del COAC, que actua amb veu i sense vot.

De l’11 d’abril al 3 de maig, els deu projectes admesos al concurs han estat exposats al vestíbul de la Demarcació de Lleida del COAC i a la web d’Urbanisme de la Paeria, perquè la ciutadania pogués votar. El resultat d’aquest període participatiu ha estat tingut en compte pel Jurat d’experts si bé no és vinculant per al mateix.

El programa Espais Singulars va tenir una primera fase de participació ciutadana, que incloïa dos tallers participatius, celebrats el 9 i 16 de febrer de 2019. Les conclusions d’aquesta primera fase es van recollir en la documentació per participar en el concurs d’idees d’arquitectura, convocat el passat 5 de març fins al 29 del mateix mes. 

13/05/2019
Tornar