Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Premis Bonaplata 2018

Atorgats els Premis Bonaplata 2018 per a la valoració del patrimoni industrial

L’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d'Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC) va celebrar el 4 de desembre l’acte de lliurament de premis de la 26a edició dels Premis Bonaplata per la valoració del patrimoni industrial, tècnic i científic.

Aquests guardons tenen com a finalitat premiar l'interès per recuperar i difondre el patrimoni industrial de Catalunya, amb l’objectiu de sensibilitzar l’opinió pública sobre la importància del patrimoni industrial, testimoni de la nostra història.En la categoria de Rehabilitació, han guanyat ex aequo la Rehabilitació de l’antiga fàbrica Benet Campabadal, actual Biblioteca Montserrat Abelló de Barcelona, dels arquitectes Ricard Mercadé i Aurora Fernández, i la Rehabilitació de la fàbrica Llobet Guri per adequar-la a la nova escola de Calella, dels arquitectes Francesc Rius Camps, Sergi Serra Casals i Marta Adroer Puig.

D'altra banda, en la categoria d'Estudis, ha rebut un accèssit "Vilassar de Mar fabril. Història i patrimoni industrial", de la cooperativa d’arquitectes Lacol.


5/12/2018
Tornar