Planols de 3 habitatges en fons rosa.

L'ArquinFAD convoca la 61a edició dels Premis FAD d'Arquitectura i Interiorisme

Imatge: 
© FAD
S'ha fet pública la convocatòria dels Premis FAD d’Arquitectura i Interiorisme 2019. En aquesta 61a edició, l'arquitecta Fuensanta Nieto presidirà el jurat acompanyada pels vocals Xavier Badia, Íñigo García Odiaga, Pilar Líbano, Sofia Machado Santos i Roger Subirà.

Poden optar a premi totes aquelles obres acabades entre l'1 de gener i el 31 de desembre de 2018 en l’àmbit de la península Ibèrica i les illes. Les categories a les que es pot presentar obra són: Arquitectura, Interiorisme, Ciutat i Paisatge i Intervencions Efímeres.

Així mateix, l'ArquinFAD convoca la 14a edició dels Premis FAD de Pensament i Crítica, a la qual poden presentar-se treballs publicats en l’àmbit de la península Ibèrica, amb data de publicació original del 2018. El jurat d’enguany està integrat per Roger Miralles com a president i els vocals Maria Teresa Blanch i Ivan Blasi.

Finalment, es convoquen els Premis FAD Internacionals. En aquesta sisena convocatòria i per tal de recollir un panorama ampli de les obres fetes pels arquitectes peninsulars per tot el món, es podran presentar obres acabades entre l’any 2016 i el 2018. El jurat està integrat per Anne Lacaton com a presidenta i els vocals Marta Labastida i Pep Quílez.

El període per a la proposta d’obres i presentació de material finalitzarà a les 12 h del dia 31 de gener de 2019.

Per a més informació sobre la convocatòria, consulta el web del FAD.
4/12/2018
Tornar