Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Aprèn a redactar contractes amb la FormaTecA

Un contracte ben redactat és una eina fonamental per a la bona entesa entre client i professional. Quan es tracta d’un contracte de prestació de serveis d’arquitecte, cal atendre les particularitats de la relació, que poden fer que el contracte esdevingui més o menys complex.

Càpsula a la FormaTecA
A la FormaTecA hi trobareu un tutorial detallat que explica com redactar un contracte d'encàrrec professional. L'exercici repassa la importància de definir l’objecte del contracte, desglossar els treballs que implica l’encàrrec, incorporar-hi la informació relativa als tràmits de visat, així com fer-hi constar altres elements com els serveis que generen honoraris i els que no i les formes de pagament.

La càpsula de la FormaTecA incorpora tant informació teòrica detallada amb models de contracte i recomanacions de redacció com exercicis pràctics de casos particulars amb què els arquitectes es poden trobar en el seu dia a dia.

Suport a l'Àrea d'Assessoria Jurídica
En el mateix sentit, a l’apartat de Suport Jurídic del web del COAC hi trobareu els models en català i castellà, adaptats al Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) i les recomanacions pertinents per ajudar-vos a fer més fàcil la redacció dels vostres contractes.

Els col·legiats que tinguin contractat el tram complementari també poden adreçar-se a l’Àrea de Suport Jurídic per resoldre tots els seus dubtes.

Consulta els documents disponibles en relació als contractes d'encàrrec professional:

- Model en català
- Model en castellà
- Recomanacions en català
- Recomanacions en castellà
23/11/2018
Tornar