Propers Actes

Del Dj, 09 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Dona treballant amb el portatil a una cafeteria.

Nous cursos subvencionats organitzats per l'Escola Sert i Egara Formació

Imatge: 
© Pexels
L’Escola Sert i Egara Formació ofereixen dos nous cursos de cara al mes de setembre: “Assessorament per a la creació d’empreses” i “Tècniques de venda i formació de venedors”.

La col·laboració entre ambdues entitats té per objectiu proporcionar formació subvencionada per part del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya. Els cursos estan dirigits a tots aquells treballadors/es adscrits al Règim General, autònoms/es o aturats/es que tinguin interès a formar-se en els següents àmbits.

· Assessorament per a la creació d’empreses

Es desenvoluparà del 18 de setembre al 9 d’octubre al Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (c/ Casp, 130, Barcelona) i se centrarà en el desenvolupament d’un pla de negocis i la creació d’empreses. Al llarg de les 30 hores del curs, l’alumne aprendrà les diverses iniciatives per tirar endavant un projecte empresarial viable, les diferents activitats administratives que s’han de realitzar i les eines jurídiques disponibles.

Per a més informació, consulta el programa.

· Tècnica de venda i formació de venedors

Tindrà lloc del 26 de setembre al 19 d’octubre amb l'objectiu d'ajudar a obtenir coneixements de l’àmbit comercial, especialment a analitzar i comprendre els elements que intervenen en una presentació comercial i les necessitats dels clients. La formació, de 40 hores, tindrà lloc al Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (c/ Casp, 130, Barcelona).

Per a més informació, consulta el programa.

En el marc d'aquest mateix conveni de col·laboració, l'Escola Sert i Egara Formació han realitzat al llarg del mes de juliol dos cursos sobre “Eines de Coaching” i ”Gestió empresarial per a treballadors autònoms”.7/02/2018
Tornar