Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

No t'ho perdis! Octubre 2018

Amb la tardor torna el #Nothoperdis, que ens proposa tot un seguit d’actes per a aquest inici de curs.

Comencem a Barcelona, on el cicle de conferències Arquin7 de l’ArquinFAD segueix el seu curs amb una conferència doble el dia 17 d'octubre. Els ponents seran els madrilenys Victoria Acebo i Ángel Alonso i els mallorquins TEd’A, que explicaran les seves experiències sobre el tema.

En el marc de la Biennal Internacional de Paisatge de Barcelona s’exhibirà l’exposició “La paraula als projectes”, dedicada a la trajectòria de Franco Zagari, una figura central en l'arquitectura del paisatge contemporani a Itàlia i arreu. Els seus temes són l'espai públic urbà i el jardí. L’exposició podrà visitar-se a l’altell de Plaça Nova fins al 27 d’octubre.

Seguim amb les exposicions presentant la intervenció “Fifteen stones” que l’artista Martin Finch farà al Pavelló Mies van der Rohe. L’inauguració és dijous 27 de setembre i es podrà visitar fins al 21 d’octubre.

Tirant Montjuïc amunt, tindrem oportunitat de combinar la visita anterior amb l’exposició “Gala Salvador Dalí: una habitació pròpia a Púbol”, la primera important sobre la figura d’aquesta dona tan important per a la història de l’art. S’exhibirà al MNAC fins al 14 d’octubre.

Barcelona acollirà aquest mes la Biennal Ciutat Oberta, que aplegarà tot un seguit de personatges rellevants (d’Iñaki Ábalos a Richard Sennett, entre molts altres) en diàlegs i conferències per tota la ciutat, amb l'objectiu de reflexionar sobre el paper de les ciutats d'avui. Trobareu els actes més destacats de la Biennal al web de l’Agenda.

Si sortim de la ciutat podem enfilar cap a terres gironines: a la pròpia ciutat de Girona la Fundació Rafael Masó exhibeix l’exposició "La casa noucentista: arquitectura unifamiliar a Catalunya (1913-1932)" sobre aquest corrent arquitectònic tan rellevant per al país i que, sovint, ha quedat eclipsat o confós amb el Modernisme.

Per últim, ara que encara fa bon temps, us proposem un tour per l’arquitectura moderna de Cadaqués el dissabte 6 d’octubre: natura i arquitectura combinats en un sol esdeveniment.

Trobareu tota la informació que necessiteu sobre aquests i altres actes al web de l’Agenda d’Arquitectura del COAC.

25/09/2018
Tornar