Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Del 21 al 25 de novembre se celebren les Jornades de Síntesi del Congrés

Durant la setmana del 21 al 25 de novembre, el Congrés d'Arquitectura dedicarà cada dia una jornada sencera a una temàtica que agruparà diferents temes relacionats entre si. Els continguts i la seva agrupació seran el resultat del procés participatiu durant el qual, durant els sis mesos de Congrés, s'han recollit en comunicacions, inquietuds i comentaris.

Cada matí s'organitzaran taules rodones i debats específics de cada matèria, mentre que a la tarda hi haurà conferències amb diferents arquitectes de prestigi internacional, i es presentaran també les conclusions de les xerrades fetes durant el dia. Finalment, hi haurà una festa de cloenda que permetrà als congressistes i ponents trobar-se i conèixer-se.

El dilluns 21 es dedicarà als reptes, necessitats i objectius als quals l'arquitectura ha de donar resposta ara i en el futur, des de mirades diverses, per afrontar temes com la situació social i econòmica, la sostenibilitat i la lluita pel canvi climàtic, el dret a un habitatge digne i a una ciutat equitativa i saludable.

El dimarts 22, la jornada analitzarà els instruments professionals per valorar tant els nous àmbits d'actuació, les eines i processos utilitzats, com el marc normatiu i jurídic des del qual es treballa.

Dimecres 23 serà el torn dels objectes sobre els quals l'arquitectura opera, com l'habitatge, la ciutat, el paisatge i el territori; el disseny urbà i el planejament com a pràctiques flexibles en relació a les polítiques municipals contemporànies.

El compromís de servei dels arquitectes envers la societat, els valors que aporta l'arquitectura i la cerca per una civilització més sostenible i equitativa centraran les taules rodones i conferències del dijous 24, per analitzar quin és el treball de l'arquitecte pel bé comú i la difusió del valor de l'arquitectura a través dels medis i la societat.

El divendres 25 se celebrarà una gran conferència amb les conclusions globals d'aquests sis mesos de Congrés. La presentació anirà a càrrec del Molt Honorable Carles Puigdemont, president de la Generalitat. Les conferències les obrirà el periodista Òscar Dalmau i giraran al voltant de l'interès general de l'arquitectura i els seus valors per millorar les ciutats, el territori i la vida de les persones. La jornada acabarà amb una festa final a la seu del COAC.

Per participar en aquestes jornades de síntesi, només cal inscripció prèvia.


15/11/2016
Tornar