Propers Actes

Home treballant en planol.

Nova Borsa de professionals per a actuacions de rehabilitació

Imatge: 
© pexels.com
L’Ajuntament de Barcelona va obrir fa unes setmanes una convocatòria d’ajuts per rehabilitar l'interior dels habitatges i els elements comuns dels edificis, així com per millorar l'eficiència energètica dels immobles durant el 2018.

Per facilitar a les comunitats de propietaris i/o persones físiques la realització i gestió d’aquestes actuacions, es publica una convocatòria oberta a tots els col·legiats disposats a actuar professionalment en l'elaboració d’aquests projectes i informes vinculats. La Borsa de Treball del COAC gestionarà aquesta borsa de professionals interessats a realitzar aquests tipus de treball.

Tothom que estigui interessat a formar part d'aquesta llista de professionals us podeu inscriure a l’oferta amb referència bar000307 i la Borsa de Treball ho comunicarà a l'Administració pertinent i a tots aquells particulars que ho necessitin.

Per a més informació sobre les convoctòries, consulta aquí:

· Ajuts a la rehabilitació dels elements comuns d'edificis d'habitatges a la ciutat de Barcelona
· Ajuts a la rehabilitació interior d’habitatges destinats a la borsa de lloguer i per a l'arranjament d’habitatges per a persones en situació de vulnerabilitat
25/07/2018
Tornar