Propers Actes

persones treballant en un estudi

Jornada de l'ITeC a plaça Nova: Vols fer més eficient la gestió dels teus projectes?

Imatge: 
© David Wall (Creative Commons)
El Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i l'Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya organitzen una jornada, el proper dilluns 25 de novembre a la seu del COAC, amb l'objectiu de conèixer les eines de l'ITeC per a la gestió dels projectes i presentar les noves condicions avantatjoses de pagament per ús per als arquitectes col·legiats.

Comptarem amb la participació de Francisco Diéguez, Director General de l'ITeC; Ferrán Bermejo, Director Tècnic; i Joan Miquel Rivera, Director Comercial.

L'acte és gratuït, però cal inscripció prèvia.

Eines de l'ITeC
L'ecosistema d'eines que l'ITeC posa a disposició dels arquitectes permet, entre altres:

· Treballar amb una base de dades estructurada com el BEDEC, que conté informació de productes de la construcció amb preus, plecs de condicions, criteris de control de qualitat i dades ambientals, entre d’altres.

· Elaborar els pressupostos i els plecs de condicions dels projectes a partir dels amidaments, incorporats amb la lectura gràfica de fitxers o la connexió amb programes d’amidaments gràfics, garantint la coherència dels documents i evitant errades que ens poden ocasionar problemes en la fase d’obra.

· Desenvolupar els documents necessaris per obtenir un estudi bàsic de seguretat i salut (EBSS), un estudi de seguretat i salut (ESS) o un pla de seguretat i salut (PSS) per a una obra elaborada.

· Redactar el pla del control de qualitat d’una obra coherent amb les característiques de l’obra i que és pot ajustar fàcilment quan hi ha canvis al projecte/obra.

· Introduir el càlcul d’impactes ambientals als projectes, possibilitant l’optimització del projecte des del punt de vista ambiental (consums energètics, emissions de CO2, residus generats, etc.).

· Estimar el càlcul de explotació i manteniment del projecte i per tant el cost del cicle de vida del mateix, tant des del punt de vista econòmic com ambiental (exigència de la nova llei de contractació pública estatal de 2017).


Organitzat per:

Versió per a imprimirPDF version