Estudiants al pati de l'escola d'estiu.

OBRIM L'ESCOLA D'ESTIU. CURSOS PRÀCTICS A PREUS REDUÏTS

Imatge: 
© Pexels
Arriba el bon temps i encara no tens plans per vacances? Aprofita juny i juliol per formar-te en temàtiques diferents i interessants, relacionades amb l'arquitectura i el disseny.

S’apropa l’estiu i, un any més, l’Escola Sert ha programat un seguit de cursos intensius que, a través d’una metodologia eminentment pràctica i dinàmica, ajudaran l’alumne a aprofundir en temàtiques diverses i que complementen el seu perfil professional.

La metodologia de treball en aquests cursos és diferent a l’habitual, de manera que pren major rellevància la part pràctica amb la incorporació de més visites i activitats a l’exterior per generar, així, un ambient més relaxat.

Els cursos seleccionats per a l’Escola d’Estiu són els que tenen major rellevància i vinculació amb els nous perfils professionals, amb qüestions tan diverses com la captació d'imatges per presentar els projectes, la realització d'un estudi de seguretat i salut, la millora de l'anglès tècnic o la realització d'amidaments amb Presto, entre d'altres.


A més, els arquitectes col·legiats gaudeixen d'un descompte addicional del 50% (a banda del descompte habitual). Així mateix, les societats registrades al COAC poden inscriure un assistent a preu de col·legiat amb el descompte corresponent.


Oferta de cursos de l'Escola d'Estiu:

EINES PER AL PROJECTE DE PAISATGE I VEGETACIÓ
S'oferiran recursos per al disseny, redacció i execució de projectes de paisatgisme, i s'explicaran aspectes de projectació del paisatge aplicables a diferents escales, tant en l'entorn natural com l'urbà.

Dates: del 21 de juny al 19 de juliol
Horari: de 16 a 20 h

SEGURETAT I SALUT: ESTUDI, PLA I COORDINACIÓ 
S'explicarà el paper que com a tècnics prenem en aquest camp, i es donaran les bases per realitzar un estudi de seguretat i salut, valorar un pla de seguretat o dur a terme la coordinació de seguretat i salut en fase de projecte i/o d’obra.

Dates: 26 de juny. 3, 10 i 17 de juliol 
Horari: Dilluns de 17:30 a 20:30 h 

CÀLCUL D'ESTRUCTURES EN REHABILITACIÓ: SOSTRES
Dirigit pel doctor arquitecte Robert Brufau, en el curs es plantejaran i resoldran exercicis de càlcul d'estructures habituals en rehabilitació, com el càlcul de mecanismes d'estabilització o d'intervencions en bigues i sostres de diferents materials.

Dates: del 27 de juny al 13 de juliol
Horari: de 10 a 14 h


PERCEPCIÓ DE L'ESPAI A ORIENT I OCCIDENT I EXPERIÈNCIES PRÀCTIQUES 
En aquest curs es compararà com ha evolucionat, en les diferents cultures i en diverses èpoques, la percepció de l'espai a través dels sentits i dels elements de la natura. 

Dates: 28 de juny al 26 de juliol 
Horari: Dimecres de 10 a 14 h 

L'ÚS DE MATERIALS TRADICIONALS: LA CALÇ 
S’exposaran els avantatges de la utilització de la calç, tant en la recuperació del patrimoni arquitectònic com en la construcció en general i, més concretament, dins la construcció amb materials ecològics (bioconstrucció).

Dates: del 30 de juny al 14 de juliol 
Horari: de 10 a 14 h 

CURS INTENSIU D'ANGLÈS PER A ARQUITECTES: PROJECT PRESENTATIONS AND JOB HUNTING
Els alumnes podran desenvolupar diferents aspectes vinculats a l'exercici professional a l'estranger: preparar una entrevista de feina, presentar un projecte, elaborar un escrit tècnic o fer el seu currículum.

Dates: del 3 al 27 de juliol
Horari: de 17:30 a 20 h

FOTOGRAFIA D'ARQUITECTURA
L'alumne adquirirà els coneixements teòrics i les habilitats tècniques per realitzar reportatges fotogràfics de qualitat sobre obres d'arquitectura al llarg de totes les diferents fases de projecte. 

Dates: del 6 al 27 de juliol 
Horari: de 17 a 20 h 

PROJECTE DE MANTENIMENT I EXPLOTACIÓ DELS ESPAIS CONSTRUÏTS 
S’explicaran quines són les necessitats de la propietat i les tasques que es deriven després del projecte i l’obra, com són el manteniment i l’explotació dels espais construits. 

Dates: del 11 al 26 de juliol 
Horari: Dimarts de 10 a 20 h Dimecres 26/07/2017 de 16 a 20 h 

AMIDAMENTS, PRESSUPOSTOS I CERTIFICACIONS AMB PRESTO
S'aprendrà a desenvolupar pressupostos a partir dels amidaments d'un projecte arquitectònic amb el software Presto 2016.

Dates: del 12 al 26 de juliol
Horari: de 10 a 14 h

6/04/2018
Tornar