Propers Actes

Del Dj, 09 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Skyline de la Plaza de Europa, L'hospitalet de Llobregat

Jornada 'La clau per innovar en la gestió d'espais construïts'. Presentació del Postgrau en Facility Management de l'Escola Sert

Imatge: 
© Pol Viladoms

El dimecres 11 de juliol a les 11 h tindrà lloc la jornada 'La clau per innovar en la gestió d'espais construïts' amb motiu de la presentació del Postgrau en Facility Management de l’Escola Sert a la sala d’actes de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. El gestor d’immobles i serveis generals s’ha d’adaptar a la transformació digital, i és precisament en entorns innovadors on té més marge de creixement professional.

Estan convocats a la jornada tots els professionals relacionats amb l'arquitectura i/o estudiants universitaris interessats a ampliar o actualitzar els seus coneixements sobre Facility Management. Els assistents descobriran com poden orientar la seva carrera professional en aquesta direcció i què aporten a les empreses els Facility Managers, així com els diversos àmbits de gestió que coordinen. 

La sessió començarà amb la presentació del Postgrau per part dels directors, Lluís Dalmau i Felip Neri Gordi, els quals tenen una trajectòria destacada en el món del Facility Management, tant en l’àmbit públic com en el privat.

Seguidament, alumnes del Postgrau explicaran la seva experiència per tal que els interessats es puguin fer una idea del seu enfocament i les sortides professionals que s’obren en el sector. Per últim, s’obrirà un torn de preguntes i aclariments.

El Postgrau en Facility Management de l'Escola Sert forma professionals capaços d'afrontar els reptes de la gestió dels immobles i els seus serveis associats. Com reflexa aquest article, és una oportunitat única per unir-se al Facility Management, una professió en creixement i evolució constant

LLOC
Sala d'actes de l'Escola d'Administració Pública de Catalunya.
Carrer Girona, 20. Barcelona

HORA
11:00 h - 12:30 h.

INSCRIPCIONS
Necessària la inscripció prèvia. Entrada gratuïta. 

21/06/2018
Tornar