Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Pròxims Esdeveniments

Imatge: 
© Andrés Flajszer

Nou itinerari: Màster professional en Facility Management amb especialització en Direcció Immobiliària

Amb l’objectiu de potenciar el reconeixement de la capacitació dels seus alumnes, l’Escola Sert compta amb uns itineraris d’especialització en aquelles àrees que s’estan consolidant com a motor de l’activitat econòmica i que presenten un alt potencial d’ocupació.

Reconeguts com a Màsters professionals d'especialització i acreditats pel Col·legi d'Arquitectes de Catalunya i altres institucions del sector, aquests itineraris de formació reconeixen la capacitació dels professionals en àrees que són complementàries i que generen perfils més competitius.

Els itineraris formatius de l'Escola Sert ofereixen cursos pràctics, amb metodologia learning by doing, que inclouen intervencions reals en edificis i pràctiques en empreses i institucions.

Per a aquest curs acadèmic s’ha creat un nou itinerari, el Màster professional en Facility Management amb especialització en Direcció Immobiliària. D'aquesta manera, els Màsters professionals reconeguts per l’Escola Sert són els següents:

· Màster professional en Facility Management amb especialització en Direcció Immobiliària. Format pel Postgrau en Facility Management i el Postgrau en Direcció Immobiliària.

· Màster professional en Rehabilitació amb especialització en Estructures. Format pel Postgrau en Rehabilitació i el Postgrau en Rehabilitar des de l’Estructura.

· Màster professional en Rehabilitació Sostenible. Format pel Postgrau en Rehabilitació, el Postgrau en Gestió Energètica d’Edificis i el Postgrau en Certificació Energètica d’Edificis.

· Màster professional en Sostenibilitat especialització en Gestió Energètica. Format pel Postgrau en Sostenibilitat, el Postgrau en Gestió Energètica d’Edificis i el Postgrau en Certificació Energètica d’Edificis.

· Màster professional en Facility Management especialització en Gestió Energètica. Format pel Postgrau en Facility Management, el Postgrau en Gestió Energètica d’Edificis i el Postgrau en Certificació Energètica d’Edificis.

Per a més informació sobre com pots obtenir el reconeixement de Màster professional  o si ja has realitzat un Postgrau a l’Escola Sert i vols conèixer les diferents possibilitats que tens al teu abast, no dubtis en contactar amb nosaltres

Tornar