Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Curs. Rehabilitació d'instal·lacions (12a edició)

En la dotzena edició del curs “Rehabilitació d’instal·lacions”, l’alumne s’endinsarà en el dubte entre la rehabilitació i la substitució en les instal·lacions dels edifcis juntament amb la complicació de la seva integració arquitectónica. S’analitzaran el defectes més habituals dels habitatges i quins criteris hauran d’utilitzar per adequar-se a les necessitats i requeriments actuals. Aquest curs estarà impartit pels arquitectes Lluïsa Sánchez i Lluís Gibernau.

A qui va dirigit?

Arquitectes, altres professionals i estudiants interessats en iniciar-se i aprofundir en l’exercici de la rehabilitació d’edificis.

Programa

· Introducció als diferents àmbits de la rehabilitació. Possibles encàrrecs
· Criteris d'actuació segons la legalitat i estat de les instal·lacions
· Integració a l'arquitectura de les instal·lacions en edificis d'habitatges (I)
· Normativa
· Integració a l'arquitectura de les instal·lacions en edificis d'habitatges (II)

El curs forma part del Postgrau en Rehabilitació, de manera que si més endavant es vol obtenir el títol de Postgrau, es pot convalidar íntegrament aquesta formació i cursar la resta de mòduls.

Metodologia

El curs s’impartirà presencialment a les nostres aules de l’Escola Sert i es podrà seguir a través de la videoaula que serà retransmesa en directe on podran participar amb dubtes i comentaris a través de un xat o, visualitzar la sessió gravada al finalitzar la classe ja que quedaran disponibles durant tot el curs per als alumnes.

L’Escola Sert t’ofereix un ampli ventall de cursos en el camp de la rehabilitació, una àrea que es posiciona com a estratègica per als arquitectes de cara als propers anys. Tant en rehabilitació d’estructures i fonaments, com en càlcul d’estructures, ITEs o façanes i cobertes, a l’Escola Sert hi trobaràs els cursos que necessites per ampliar la teva formació en sectors en expansió dins la professió, com la rehabilitació, amb un alt potencial d’ocupació.

Versió per a imprimirPDF version