Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Miquel Jaso

Curs online. Presto: amidaments, pressupostos i certificacions (5a ed)

Durant el mes de novembre s'inicia a l'Escola Sert la cinquena edició del Curs d'Amidaments, pressupostos i certificacions amb Presto, a través de la videoaula. Aquest software és un dels més utilitzats en països de parla hispana i és una eina clau en la gestió d'obres de qualsevol mida.

L'objectiu
Amb aquest curs a distància, els alumnes adquiriran els coneixements necessaris per navegar amb facilitat per Presto: buscar i trobar informació concreta, importar, editar i crear pressupostos de construcció amb amidaments a partir de fitxers CAD i BIM, ajustar preus i imports, elaborar les certificacions d'obra o imprimir i exportar informació en els formats més habituals.

El format
El curs té una durada de 20 hores i està dividit en vuit mòduls:

- Crear obres i conceptes nous
- Duplicar, copiar i modificar conceptes
- Amidaments detallats
- Pressupostos i amidaments amb Revit – Integració amb BIM
- Modificar preus i finalitzar el pressupost
- Imprimir documents i exportar
- Certificar amb Presto

Requisits
Per poder seguir el curs no cal tenir cap coneixement previ de Presto, tot i que és recomanable disposar d'uns coneixements bàsics de Windows a nivell d'usuari i estar familiaritzat amb pressupostos de construcció.

RIB Spain cedirà llicències gratuïtes als assistents durant la durada del curs i, a més, 1 mes addicional. Abans que comenci el curs cada alumne rebrà un correu electrònic amb un vincle adjunt que li permetrà donar d'alta la llicència d'ús de Presto, necessària per al correcte seguiment del curs.


Logo de Presto
Per inscriure't o consultar el programa del curs i els preus, clica aquí.
Versió per a imprimirPDF version