Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Pexels

Curs de preparació per a oposicions

L’Escola Sert posa en marxa un curs de preparació per al temari específic de les oposicions que l’Ajuntament de Barcelona ha convocat per aquest 2019, entre les quals hi ha 81 places per a arquitectes i enginyersLa formació està dirigida a aquelles persones que vulguin preparar el temari específic de l'examen.

Per això, entre el 25 d’abril fins al 8 de juliol, es desenvoluparà un curs de 24 sessions que repassarà els tres mòduls que recull l’examen i que inclouen qüestions relatives a l’urbanisme i l’habitatge, l’edificació i els equipaments, l’espai públic i el cadastre, a més a més d'una darrera sessió dedicada a fer proves pràctiques. També hi haurà un quart mòdul sobre la ciutat de Barcelona, que es cursarà de forma separada durant l'Escola d'Estiu (informació pròximament).

El curs busca que l’alumne adquireixi els coneixements dels temaris específics habituals necessaris per presentar-se a les proves d’oposició d’arquitecte superior en qualsevol administració pública. La formació, d’un total de 84 hores, es farà a les aules de l’Escola Sert, però també es pot cursar online a través del Campus Virtual. 

Versió per a imprimirPDF version