Imatge: 
© Pol Viladoms

Postgrau. Projectar l'Hotel del segle XXI (4a edició)

NOVES DATES. El proper 27 de febrer de 2019 començarà la quarta edició del postgrau 'Projectar l'Hotel del segle XXI', una formació específica que permet aprofundir en l'arquitectura i el disseny de la indústria hotelera i assolir el coneixement necessari per especialitzar-se en el disseny d'equipaments hotelers. 

OBJECTIUS
Entendre tot el cicle de vida d'un hotel és l'objectiu d'aquest postgrau: des del disseny fins a la gestió, passant per la construcció, la rehabilitació i el manteniment.
A més a més, es planteja amb la participació de tots els actors involucrats en la indústria hotelera i turística: promotors i inversors, professionals de la direcció i la gestió turística, proveïdors de serveis, grups d'usuaris, interioristes, enginyers, light designers, altres especialistes i especialment arquitectes en exercici dins de l'àmbit, amb l'objectiu de desenvolupar amb èxit les oportunitats professionals que la creixent activitat del sector ofereix als arquitectes.

METODOLOGIA
El postgrau, que va dirigit a arquitectes i altres professionals relacionats amb l'arquitectura, la construcció i la gestió d'equipaments hotelers i turístics, es realitzarà de manera presencial a les aules de l'Escola Sert del carrer Arcs i es podrà seguir en directe a través d'internet per la Videoaula
Està dirigit per l'arquitecte Daniel Isern Pascual i planteja un enfocament actualitzat, tant teòric com pràctic -amb visites a hotels- i incorpora continguts innovadors a l'aula que permeten desenvolupar les solucions pràctiques per poder aprofundir en la preparació específica.


   


Versió per a imprimirPDF version