Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Curs. Rehabilitació de façanes i cobertes

La 12a edició del curs de 'Rehabilitació de façanes i cobertes' és el mòdul 3 del Postgrau de Rehabilitació. En aquesta formació, t'endinsaràs en l'exercici de la rehabilitació d'edificis des de la perspectiva exterior, és a dir, des de les façanes i les cobertes. 

OBJECTIUS
El curs, que dura poc més d'un mes, et permetrà conèixer en profunditat els processos necessaris per detectar, identificar i diagnosticar els danys i patologies més habituals de les façanes. Un cop establerts aquests criteris i adquirida aquesta part, és l'hora d'aprendre, també, tots aquells sistemes de reparació i les tècniques d'intervenció dels elements constructius que més s'utilitzen amb aquests elements. 

METOLODOGIA
Es tracta d'un curs que combina la teoria i la pràctica, amb un programa llarg i extens que abarca des de la conceptualització i tipus de façanes, fins a les tècniques de reparació i els principals motius pels quals pateixen patologies. Tots aquests coneixements, però, es combinen amb la presentació i anàlisi de casos reals, amb la realització d'un exercici pràctic i una visita d'obra. 

El curs, dirigit per l'arquitecta Núria Oms i el doctor-arquitecte Cèsar Díaz, es pot realitzar tant de forma presencial a les instal·lacions de l'Escola Sert de Barcelona, com online, gràcies a la videoaula, espai virtual que permet seguir i participar a la classe, així com recuperar totes les sessions. L’Escola Sert t’ofereix un ampli ventall de cursos específics en el camp de la rehabilitació, una àrea que es posiciona com a estratègica per als arquitectes de cara als propers anys. Tant en rehabilitació d’estructures i fonaments, com en càlcul d’estructures, ITEs o façanes i cobertes, a l’Escola Sert hi trobaràs els cursos que necessites per ampliar la teva formació en sectors en expansió dins la professió, com la rehabilitació, amb un alt potencial d’ocupació.


 

Versió per a imprimirPDF version