Càlcul d'estructures en rehabilitació: fonaments, murs i pilars (6a edició)
Imatge: 
Palau Casavells © Andrés Flajszer

Curs. Càlcul d'estructures en Rehabilitació (II): Fonaments, murs i pilars

Encetem la segona part del curs "Càlcul d'Estructures en Rehabilitació", dedicada a "Fonaments, Murs i Pilars", i dirigida pel doctor arquitecte Robert Brufau. 

A QUI VA DIRIGIT
El curs està dirigit principalment a arquitectes i altres professionals no especialistes en càlcul, professionals amb experiència pràctica limitada i ben formats en rehabilitació a nivell teòric. 

OBJECTIUS

El curs 'Fonaments, Murs i Pilars' és la continuació natural de 'Sostres', dues parts que busquen la formació específica i pràctica en les estructures en el camp de la rehabilitació. En aquest curs, que es pot cursar independentment sense haver fet la primer part, es focalitza l'aprenentatge en conceptes bàsics com l'estudi de càrregues d'un edifici, fins a arribar al càlcul de reforços segons les diverses tipologies, passant per les comprovacions estructurals d'elements concrets. 

METODOLOGIA
El programa està estructurat en 6 sessions durant les quals es resoldran més d'una vintena d'exercicis de càlcul d'estructures habituals en projectes de rehabilitació, tant de forma presencial com online gràcies a la videoaula, espai virtual des del qual es poden recuperar totes les jornades. El curs, a més a més, compta amb un equip format per 12 docents triats entre els millors de l’àmbit docent i professional del càlcul estructural i la rehabilitació del nostre país. 

Aquest curs s'imparteix en el marc de la col·laboració entre diverses institucions professionals, culturals i acadèmiques catalanes, com són l'Escola Sert del Col·legi d'Arquitectes, l'Institut d'Estudis Estructurals i l'Associació de Consultors d'Estructures. L'objectiu d'aquesta col·laboració és sumar esforços per promoure cursos de formació en l'excel·lència acadèmica dins de l'àmbit de l'arquitectura i, en concret, en l'especialització de la Consultoria Estructural i la Rehabilitació. 

Consulta els preus especials!


Entitats col·laboradores:

Logo ACE        Institut estudis estructurals 

Versió per a imprimirPDF version