Propers Actes

Del Dj, 09 setembre fins Dg, 19 desembre
Els dijous i els...

Exposició "L'Àlbum de l'Arquitecte: Denise...

Exposició "L'Àlbum de...

Del Dj, 23 setembre fins Dg, 31 octubre
Feiners, de 9 a 16.30...

Exposició “Premis AJAC XII”

Exposició “Premis AJAC XII”

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

Campus Professional Murprotec: Patologies de les humitats estructurals en l'edificació

Les humitats són un dels maldecaps més temuts en el camp de l’edificació. Provoquen patologies en els edificis que poden arribar a tenir conseqüències irreversibles a nivell estructural. Quins tipus d’humitats hi ha? Com es poden tractar?

Podeu recuperar la jornada en vídeo:

Murprotec és una empresa especialitzada en el tractament de les humitats i les patologies que provoquen i seran els protagonistes de la jornada tècnica que se celebrarà el proper 9 d’abril a  les 12 h a l’Escola Sert, en el marc del Campus Professional.

Analitzar les humitats des de la superfície fins a l’estructura és bàsic per conèixer-ne les causes i el procediment a seguir. Per això, MurProtect repassarà els orígens, les conseqüències, i els diversos tractaments i solucions que l’empresa ofereix per a eradicar-los de manera definitiva.

Al final de la trobada es farà un pica-pica networking perquè el contacte amb els experts sigui més proper i es puguin compartir experiències i resoldre tot tipus de dubtes.

El Campus professional és un espai de relació entre les empreses i institucions del sector i el col·lectiu d'arquitectes. El sector de l'arquitectura és cada vegada més complex i la seva ràpida evolució fa imprescindible la posada al dia dels professionals de l'arquitectura. Amb el Campus Professional es pretén impulsar la competitivitat, la producció i eficiència del sector a través d'activitats plantejades amb aquesta finalitat.

 
Versió per a imprimirPDF version