Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general
Imatge: 
© Andrés Flajszer

Curs. Càlcul d'estructures en Rehabilitació (I): sostres (7a edició)

El proper dia 13 de novembre comença una nova edició del curs de "Càlcul d'Estructures en Rehabilitació", amb la primera part dedicada a "Sostres", dirigit pel doctor arquitecte Robert Brufau, que tindrà lloc els dimarts, de 10 a 14 h, fins al 18 de desembre.

Programa
El curs consta de 6 sessions i es plantejaran i resoldran una 30a exercicis bàsics de càlcul d'estructures habituals en rehabilitació i en particular en la comprovació i consolidació de sostres:

  • · Mecanismes d'estabilització
  • · Intervencions en bigues i sostres de formigó armat
  • · Intervencions en bigues i sostres de fusta
  • · Intervencions en bigues i sostres d'altres tipologies
  • · Intervencions en bigues i sostres metàl·lics
    • · Altres intervencions en sostres com l'execució d'escales i ascensors 

Es desenvoluparan des de conceptes bàsics, com l'estudi de càrregues d'un edifici, passant per les comprovacions estructurals d'elements concrets, fins arribar al càlcul de reforços segons les diverses tipologies. 

Un total de 6 professors seleccionats entre les figures més reconegudes de l'àmbit docent i professional del càlcul estructural i la rehabilitació del nostre país —tots pertanyents a l'Associació de Consultors d'Estructures— impartiran un total de 24 hores presencials, que opcionalment també es podran seguir online a través de la videoaula. 

A qui va dirigit
El curs està dirigit a arquitectes i altres professionals no especialistes en càlcul, professionals amb experiència pràctica limitada i amb formació en rehabilitació a nivell teòric.

Aquest curs disposa d’una segona part dedicada a “Fonaments, Murs i Pilars” que complementa el temari en altres 6 sessions més, de format similar i que es programarà a continuació d'aquest curs.

Aquest curs s'imparteix en el marc de la col·laboració entre diverses institucions professionals, culturals i acadèmiques catalanes, com són l'Escola Sert del Col·legi d'Arquitectes, l'Institut d'Estudis Estructurals i l'Associació de Consultors d'Estructures. L'objectiu d'aquesta col·laboració és sumar esforços per promoure cursos de formació en l'excel·lència acadèmica dins de l'àmbit de l'arquitectura i, en concret, en l'especialització de la Consultoria Estructural i la Rehabilitació. 

Entitats col·laboradores:

Logo ACE        Institut estudis estructurals 
Versió per a imprimirPDF version