Propers Actes

Debat amb els candidats de Reus a les eleccions municipals 2019

Debat amb els candidats de Reus a les eleccions municipals 2019

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)

En el marc de les eleccions municipals 2019, la Demarcació de Tarragona del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC), conjuntament amb el Centre de lectura de Reus, organitzen un debat amb els representants polítics de la ciutat de Reus amb l'objectiu de confrontar idees sobre models de ciutat i conèixer el punt de vista dels candidats sobre el futur de l'arquitectura i l'urbanisme a la ciutat. Comptarà amb la col·laboració de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes.

L’acte  es durà a terme el dilluns 29 d’abril a les 20h a la Sala Emili Argilaga del Centre de Lectura de Reus (Carrer Major, número 15)

Moderarà el debat Esteve Giralt, vicepresident de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes. i es desenvoluparà en quatre bolcs de contingut: Habitatge, Model de ciutat / POUM, Espais ciutadans i Mobilitat.

Intervindran:

Carles Pellicer – Junts per Reus
Edgar Fernández – Candidatura d'Unitat Popular
Débora Garcia – Ciudadanos
Josep Abelló – Partit dels Socialistes de Catalunya
Marina Berasategui – Esquerra Republicana de Catalunya
Sebastià Domènech - Partit Popular de Catalunya
Daniel Rubio  – Ara Reus

En aquest context el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) posa a disposició de totes les forces polítiques un manifest que recull un conjunt de propostes i iniciatives que, sota el nom d'Arquitectes amb els municipis, busquen millorar la qualitat de vida de les persones proposant als partits polítics que les incorporin en els seus projectes de govern per al proper mandat.

Consulteu el manifest 'Arquitectes amb els municipis'

El COAC També organitza altres debats electorals en d'altres ciutats de Catalunya. Consulta el calendari.Versió per a imprimirPDF version