Visita a la Vall Fosca

Visita a la Vall Fosca

Imatge: 
© Ajuntament de Camarassa

L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha programat una visita a les Terres de Ponent, que tindrà lloc el dissabte i diumenge 14-15 de juliol. La jornada ha estat organitzada per Antoni Vilanova, president de l'AADIPA, i Jaume Busquets i Maria Llinàs, codirectors del XLIè Curset de l'AADIPA.

Es tracta de la cinquena de les jornades programades en relació amb el Curset d’enguany, però està oberta a tots els membres de l’AADIPA, als arquitectes col·legiats i a tots els interessats en el tema.

En aquesta visita coneixerem el patrimoni de Centrals Hidroelèctriques del Pallars Jussà: CH Camarasa, CH Talarn, CH Capdella, CH Molinos i CH Mont-rós.

La visita tindrà un format diferent a les habituals i es desenvoluparà en dues jornades. Començarà dissabte, dormint a l’Hotel Vall Fosca al poble de Molinos, i finalitzarà al final del matí de diumenge.

Visitarem diverses centrals de la Vall Fosca que varen ser construïdes a principis del segle XX, pujarem al telefèric de l’Estany Gento i passarem per l’església romànica de Sant Vicenç de Capdella, gaudint de fantàstiques panoràmiques sobre tota la Vall.

Adjuntem el programa complet del viatge i els detalls de l'estada.

El cost de la visita és de 110€ per als membres de l’AADIPA i de 116€ per a la resta d’assistents. Inclou: visites guiades i documentació, pujada i baixada amb telefèric, 1 nit en hotel 3* en habitació doble en règim de pensió completa (dinar i sopar dissabte, esmorzar diumenge).

INSCRIPCIONS TANCADES.

Versió per a imprimirPDF version