Propers Actes

Visita a Manresa

Visita a Manresa

Imatge: 
© Diputació de Barcelona

L'Agrupació d'Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha programat una visita a Manresa, que tindrà lloc el dissabte 21 d'abril. La jornada ha estat organitzada per Jaume Busquets i Maria Llinàs, codirectors del XLIè Curset de l'AADIPA.

Es tracta de la segona de les jornades programades en relació amb el Curset d’enguany, però està oberta a tots els membres de l’AADIPA, als arquitectes col·legiats i a tots els interessats en el tema. 

Us proposem una visita a Manresa, una ciutat amb un clar vincle amb l’aigua, tot i la gran diferència cronològica i dels usos donats a l’aigua en cada cas.

Iniciarem la jornada al Museu de la Tècnica de Manresa (Dipòsits Vells), per continuar al Centre de l’Aigua de Can Font. Per la tarda continuarem la visita a l’amfiteatre de La Sala, obra de l’arquitecte Álvaro Siza Vieira, on ens explicaran breument la història de la Sèquia i les darreres actuacions de restauració i protecció patrimonial al seu entorn. Acabarem el dia als aqüeductes de Conangle, i del Pont Vilar, tancant la visita a la resclosa de la Sèquia de Manresa. Finalitzarem a mitja tarda, havent dinat al restaurant La Parada, de Manresa.

Consulteu el programa.

El cost de la visita és de 28€ per als membres de l’AADIPA i de 30€ per a la resta d’assistents. La visita està oberta a tots els membres de l’AADIPA, als arquitectes col·legiats i interessats en el tema.

INSCRIPCIONS TANCADES

Versió per a imprimirPDF version