iGuzzini

Edifici Il Cielo d'iGuzzini, visita tècnica

Imatge: 
iGuzzini
La Delegació del Vallès organitza el pròxim dimarts 22 d'octubre, una visita tècnica guiada a les instal·lacions de la marca italiana d'il·luminació iGuzzini, a Sant Cugat del Vallès.

L'edifici Il Cielo d'iGuzzini, obra de l'arquitecte Josep Miàs, va ser premiat l'any 2007 amb el Premi Ciutat de Barcelona en Arquitectura i com a Edifici de l'any per Archdaily.com l'any 2011. El projecte va resoldre les dues principals finalitats per a les quals estava dissenyat: d'una banda projectar un espai que aportés un entorn de foscor necessari per experimentar i mostrar la llum artificial (on s'ubiquen el showroom i l'auditori, entre d'altres espais), i on el material protagonista és el formigó, i d'altra banda, un espai amb llum natural per ubicar-hi les oficines i l'àrea d'investigació que una empresa puntera com Iguzzini requeria.

L'edifici és un joc de contrastos entre espais soterrats i visibles, entre llum i foscor i amb una composició geomètrica interessant. En aquesta visita podrem visitar, a més de l'edifici, el seu showroom i les principals novetats d'il·luminació en el món de l'arquitectura.

Si voleu assistir, escriviu un correu a valles@coac.cat.
Versió per a imprimirPDF version