Puntúa de l'1 al 5 els següents aspectes de les noves seccions.
Pregunta 1 2 3 4 5
Disseny del nou entorn
Facilitat d’ús
Utilitat de les gestions que pots realitzar
Impressió general

Setmana d'Arquitectura 2019

El Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Mies van der Rohe, en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ArquinFAD, impulsen la tercera edició de la Setmana d’Arquitectura, una iniciativa compartida que tindrà lloc en diferents escenaris de Barcelona del 9 al 19 de maig.

Durant aquests dies Barcelona es convertirà en l’epicentre d’un ampli ventall d’activitats relacionades amb el món de l’arquitectura i la ciutat, més enllà de les fronteres disciplinaries i territorials. En el centenari de la fundació de l’escola de disseny i arquitectura Bauhaus, l’edició d’enguany posarà èmfasi en el llegat dels diferents moviments arquitectònics de principis del segle XX, per estimular la reflexió sobre l’entorn construït de les ciutats i el seu valor a través de la difusió de l’activitat arquitectònica, el coneixement, l’experiència i debat.

Sens dubte, Barcelona té en la seva arquitectura un patrimoni d'indubtable valor. L'arquitectura és la base de l'espai físic en el qual es desenvolupa la vida dels barcelonins i barcelonines, i per això la Setmana d’Arquitectura vol servir per a reforçar aquest vincle imprescindible entre arquitectura i ciutadania. Des del COAC es vol estimular la reflexió sobre l’entorn construït de les ciutats i el seu valor a través de la difusió de l’activitat arquitectònica, el coneixement, l’experiència i debat, amb una sèrie d’actes.

Segueix l'actualitat de la Setmana a les xarxes socials a través del hashtag #SetmanaArquitectura

Estem utilitzant imatges de l’Arxiu Històric del COAC perquè aquest 2019 commemora els seus 50 anys de vida. Els més de 2.000.000 de documents que conserva  repartits entre més de 150 fons de diversos despatxos d’arquitectura, dos fons fotogràfics (de Català Roca i de Maspons) i diverses col·leccions d'imatge, planimetria i cartografia l’han convertit en un referent a Catalunya i arreu d’Europa per a l’estudi de l’arquitectura catalana i de la influència que els estudis catalans han tingut internacionalment.


Actes organitzats pel COAC en el marc de la Setmana d'Arquitectura:
  
Arquitectura a les Aules Divendres 10/05 al COAC: L'escola que m'agradaria, amb ulls d'infant Exposició "Lina Bo Bardi a Bahia"
  
Dissabte 11/05 al COAC:
Un arbre - un lloc - una ciutat
Dissabte 11/05 al COAC: La rehabilitació de la façana del COAC en realitat virtual i augmentada
Dissabte 11/05 al COAC: Història de Barcelona per a joves i no tan joves
Diumenge 19/05 al Parc de Collserola: Festa d'Arquitectura. Gran plantada d'arbresDiumenge 19/05 al Parc de Collserola: Festa d'Arquitectura. Taller de construcció. Fem bancs de 'superadob' Diumenge 19/05 al Parc de Collserola: Festa d'Arquitectura. Taller d'aquarel·la
Diumenge 19/05 al Parc de Collserola: Taller de construcció. Fem grans estructures amb tubs de cartróDiumenge 19/05 al Parc de Collserola: Pedalada familiar del Palau de Pedralbes a la Festa d'Arquitectura
Impacte en premsa: 
"La arquitectura entra en las aulas", Interempresas, 12 de abril 2019 (+)
Entitats organitzadores: 

Versió per a imprimirPDF version