El Premi AADIPA presenta el nou documental "Call for topics"

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
El Premi Europeu d'Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic AADIPA presenta el documental "Call for topics", en el qual experts del patrimoni estableixen les bases del que serà un debat obert sobre la intervenció present i futura en patrimoni arquitectònic.

"Call for topics" té el seu origen en l’acte homònim que va tenir lloc el 12 de maig de 2018 a La Model, dins de la programació de la Setmana d’Arquitectura, en la qual els arquitectes Pere Buil, Carles Enrich, Toni Gironés, Jordi Rogent, Marc Aureli Santos i la historiadora Montserrat Villaverde, tots ells jurats en diferents edicions del Premi, van participar en un debat amb l’objectiu de construir una visió plural sobre la intervenció en el patrimoni arquitectònic.

Posteriorment, juntament amb les reflexions iniciades a la Setmana d’Arquitectura, el documental s’ha completat amb l’opinió dels arquitectes i també jurats del Premi Fernando Cobos, Carsten Hanssen, Celestino García Braña, Alessandro Alì i Sonia P. Landázuri que, en la línia dels anteriors, aporten noves aproximacions sobre el tema.

La pàgina web del certamen, a més de permetre visionar el documental, anima als professionals vinculats i interessats en el patrimoni arquitectònic a compartir el seu punt de vista amb comentaris. Aquestes reflexions se sumaran a un debat coral i donaran continuïtat a un discurs sobre les pautes i les dinàmiques amb les quals cal afrontar aquesta pràctica en els propers anys.

Pots veure el documental i comentar-lo al web del Premi.
18/02/2019
Tornar