Mostra d'arquitectura catalana Maresme

Ampliat el termini de la 6a Mostra d'Arquitectura Catalana del Maresme

Imatge: 
© Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC)
AMPLIAT EL TERMINI FINS AL 28 DE FEBRER

La Demarcació de Barcelona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya i l'Ajuntament de Mataró convoquen la 6a Mostra d’Arquitectura del Maresme, la 15a edició dels Premis Puig i Cadafalch de Mataró i la 3a edició del Premi Puig i Cadafalch del Maresme. El seu objectiu és posar en valor la feina dels arquitectes i difondre l’arquitectura més rellevant del territori. A més, ajuda a crear un fons documental i a reconèixer i estimular els esforços dels autors i els agents implicats.

Paral·lelament a aquesta convocatòria, la Diputació de Barcelona i el COAC convoquen el Premi Diputació de Barcelona a Accions Innovadores en la Gestió de l’Hàbitat Urbà, que té la voluntat de reconèixer l'esforç dels arquitectes o equips d'arquitectes que treballen dintre de les administracions públiques locals.

A la Mostra s'hi poden presentar les obres i treballs finalitzats entre l’1 de gener de 2017 i el 31 de desembre de 2019. El termini d’inscripció i presentació de la documentació finalitzarà el 28 de febrer de 2021. 

· Consulteu les bases 
· Inscripcions
4/11/2020
Tornar