Conferència: "Arquitectour Debat"

Conferència: "Arquitectour Debat"

Imatge: 
© COAC Lleida

En el marc de l’Arquitectour, divendres, 25 d’octubre a les 19.30 h, s’organitzarà a la sala d’actes de la Demarcació de Lleida del COAC l’Arquitectour Debat amb la conferència “La disciplina de l’existent”, a càrrec de Flores & Prats Arquitectes.

Flores & Prats és un estudi d'arquitectura de Barcelona dedicat a la confrontació de la teoria i la pràctica acadèmica amb l'activitat projectual i constructiva. Després d'una llarga col·laboració en l'estudi d'Enric Miralles, Ricardo Flores i Eva Prats desenvolupen una carrera on la investigació ha estat sempre lligada a la responsabilitat de fer i construir. Han treballat en la rehabilitació d'estructures en desús, amb la participació veïnal en el disseny d'espais públics urbans, i en habitatges socials i la seva capacitat per crear comunitat.

El treball de Flores & Prats ha obtingut entre altres premis el Grand Award for the Best Work in Architecture de la Royal Academy of Arts de Londres, el Premi Internacional Dedalo Minosse de Vicenza, el Premi Ciutat de Barcelona i ha sigut exposat a les darreres quatre edicions de la Biennal d'Arquitectura de Venècia.

 

 

Activitats

Arquitectour Debat 2019

Dia: Divendres, 25 d’octubre

Hora: 19.30 h

Lloc: Sala d’actes de la Demarcació de Lleida del COAC (c. Canyeret, 2)

Entrada lliure

 

Arquitectour Lleida 2019. Ruta guiada per Rambla Ferran

Dia: Dissabte, 19 d’octubre

Hora: 10.00 a 13.30 h (els participants han de ser a les 9.45 h al punt de trobada)

Punt de trobada: Escola Camps Elisis, carrer Santa Cecília s/n

Inscripcions: T. 973 234 051 – junta.lle@coac.net

Activitat gratuïta

Versió per a imprimirPDF version