Propers Actes

Exposició: irreality’s “quan mirant al terra veus lo cel”

Imatge: 
© Carme Ollé i Coderch
Carme Ollé i Coderch presenta l’exposició irreality’s “quan mirant al terra veus lo cel”, que es podrà veure a la seu del COAC de Terrassa fins al 15 de febrer.

La fotògrafa barcelonina, que compta amb més de 250 exposicions des del 2003, ha exposat a Girona, Tarragona, Barcelona, Madrid, Puebla (Mèxic), Kristiansand (Noruega), Seül (Corea), París i Venècia, entre altres. La seva obra ha estat seleccionada en Biennals d’Art Contemporani i premiada amb més de 40 distincions en concursos internacionals.

És sobre làmines d’aigua o paraments envidrats com actualment formalitza el seu discurs fotogràfic. “L’HORA DEL CAFÈ”, “IRREALITY’s”, “ONE WAY....MY DREAM” i “CROMO’S” han estat els seus darrers books on ens mostra trossets de la nostra natura vistos amb una altra mirada i expressats a través d’una tècnica personalitzada i pròpia. Junt amb Ouka Leele, participà en un programa de la sèrie “Capacitados”, emès per TVE, i codirigeix el workshop “Foto sin ver”, on explora l’art de la fotografia sense visió.
Versió per a imprimirPDF version