Propers Actes

Anna Pont, entre línies

Exposició "Entre línies"

Imatge: 
© Anna Pont

El divendres 3 de maig a les 7 de la tarda s’inaugura a la Casa Lluvià, seu de Manresa del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya,  l'exposició  "Entre línies" amb pintures de l’arquitecta Anna Pont.

Artista autodidacta, en les seves composicions utilitza grafit, aquarel·la i tinta xinesa. Dibuixa situacions quotidianes actuals, escenes d’una realitat, a vegades alterada des de la seva pròpia visió personal, que es mouen entre el sentit de l’humor i la crítica.

La relació entre el dibuix i l’espai buit del paper reforça la importància de l’escena en concret; per altra banda, la seva decisió d’aïllar les persones d’un entorn més extens deixa la porta oberta a l’espectador a imaginar la seva pròpia història.

Seleccionada a diversos premis internacionals de pintura, Anna Pont ha participat en exposicions a l’Arsenale de Venècia (Arte Laguna Prize 2011-2012); al Wison Art Museum de Shanghai (segon premi Florence-Shanghai prize 2012-2013); al Museo di storia Naturalle de Livorno (Combat Prize 2013); a l’Agora Gallery de Nova York (Agora Gallery Prize 2014); al Milan Arts & Events Center a Milà (2015); al Museu Can Framis de Barcelona (Premi de pintura Vila-Casas 2016); al Museu Etnogràfic de Ripoll (2017) i al Museu de l’Art de la Pell de Vic (2018).

 

 

Versió per a imprimirPDF version