Exposició: “10 anys del taller de fotografia de Lledoners”

Exposició: “10 anys del taller de fotografia de Lledoners”

Imatge: 
© Taller de fotografia de Lledoners

La sala d’exposicions de la Casa Lluvià acull del 31 de maig al 15 de juny l’exposició “10 anys del taller de fotografia de Lledoners”, una mostra per visualitzar els 10 anys d'existència del taller de fotografia de la presó dels Lledoners que imparteix Maria Vernet, i que aplega treballs, projectes i molt material elaborat pels presos, editat i exhibit en les Primaveres a Lledoners.

Els 10 anys del taller de Fotografia de Lledoners inclouen sèries com: les cartes del Tarot (projecte fotogràfic de les cartes, basat en l'atrezzo i l'estètica visual de cada dibuix, amb tècnica d'edició d'imatge i també amb fotografia estenopeica sobre negatiu positivat amb el procés alternatiu de Vandyke), la baralla dels animals (projecció de l'animal salvatge al propi cos; imatge digital i positiu en cianotipia), la Màscara (motlle dels propi rostres amb alginat i positivat en guix per crear un bodegó- autoretrat), el selfi (autoretrat editat al lloc del món on t'agradaria poder viatjar), Cos i Natura (fusió del cos amb la natura), l'expressió del Jo en 6 imatges ( jo sóc, veig, expresso, estimo, puc, sento i existeixo) positivades amb la tècnica de processos alternatius de la Cianotípia sobre llençols reciclats del centre, entre d'altres.

La importància de la tècnica és vital en tota disciplina, però de la mà de l'expressió profunda, el sentit de la creació omple els dies de qualitat cultural. A dins i fora de la presó. En tot procés creatiu i en la vida les oportunitats són bàsiques per la transformació.

 
 
Versió per a imprimirPDF version